Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy srác, de nem tudom h...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy srác, de nem tudom h mit tegyek. Valami tanács?

Figyelt kérdés
Osztálytársam a fiú és az egyik szülője a tanárom. Ez már itt gáz, de a srác még az utcánkban is lakik, és miután sulit váltottam őis oda került. Régóta ismerem és sok dolgot szúrtam el a szeme láttára. Van még esélyem?

2017. jún. 4. 14:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Persze, hogy van eselyed, a mult az csak mult.
2017. jún. 4. 14:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Persze, hogy van en az egyik osztalytarsammal es jo baratommal jottem ossze 3 ev utan...amiket o latott 😥😂 tehat hogy eletem legcikisebb elmenyeinel is jelen volt sot... 😅 egyszer a legjobb barataim elotte meseltek hogy milyen budoset pukiztam meg ilyenek😂😂😅 es megis most egyutt vagyunk 😊

Nem tudom te milyen gaz dolgokra gondolsz, de sztem egyik sem lehet annyira gaz hogy megakadalyozza a kapcsolatot 😊

2017. jún. 4. 23:23
 3/4 A kérdező kommentje:

Ohh. #2 Biztos nem volt égő, ááá dehogy...

Na ilyen még nem volt te sokminden más. Pofáraesés... Foci fejtalálat... Egyszer a házuk elött a tükörjégen úgy elestem h becsúsztam az árokba...😂😎

2017. jún. 5. 05:29
 4/4 anonim válasza:
Ezek szerintem nem olyan ciki dolgok! 😊 Inkább vicces! Lehet, hogy még aranyosnak is tűnik a szemében, hogy bénázol! 😉
2017. jún. 7. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!