Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy 14 éves lány?
A legjobb barátom kishúgáról van szó... Születése óta ismerem, sokszor vigyáztunk rá a bátyjával, de sosem gondoltam volna, hogy valaha megfog tetszeni egy ilyen fiatal lány.
Tudom, hogy az ilyet sokan elítélitek, mert elvileg az ilyenek csak ”kiakarják használni a lány naivságát” és ez sokukra igaz is, de én tényleg komolyan gondolom és a szexel is tudnék várni, az nekem nem okozna problémát... szóval szerintetek így is elítélendő lenne, ha járnék vele?
25/F
Előre sajnállak,kedves kérdező
Szerintem nem,viszonylag még elfogadható kategória,csak hát 9 év ilyen korban elég sok.
Mindenesetre itt fogsz kapni hideget-meleget,de szerintem még vállalható különbség,2-3 év múlva meg már a kutyát se érdekelné.
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
#4, Kb. annyit mondott, mint a 3-mas válaszoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!