Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek igazat mond és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek igazat mond és szeret?

Figyelt kérdés
Hát van egy fiú edző társam aki novemberben szerelmet vallott és el is kezdtünk járni mert én már nagyon régóta belé vagyok esve. Januàrban beteg lettem és Április végén lettem jól ez idő alatt nem beszéltünk. Az edzésről tudni kell hogy három fiú és a többi csak lány. Velem soha nem foglalkozik csak a többi lánnyal de ha véletlen mellém kerül akkor folyton ilyeneket kérdez hogy ki tetszik nekem àlandóan csikiz hátulról megfogja a derekam. Nem tudom eldönteni h tetszek e neki mert a többi lánynak likolgatja a képét stb. Segítsetek szerintetek tetszek neki?

2017. jún. 3. 16:01
 1/3 A kérdező kommentje:
És nem bírom kiverni a fejemből. Éjszaka folyton sírok már miatta
2017. jún. 3. 16:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Mi van??? "el is kezdtünk járni", "nem tudom eldönteni,h tetszek-e neki" Nem érzed az ellentmondást?
2017. jún. 3. 16:20
 3/3 anonim ***** válasza:

egy balettos fiú :')....................... nem is egy, hanem három :D................

Szerintem ez egy erős és bizonytalan talán, mivel erre mi a fas*t lehet mondani, nem én vagyok a srác, hogy tudjam szeret-e vagy sem, ezt csak ő tudhatja, mivel az ő érzései, ha rákérdezel akkor meg hazudhat is.

egy valamit nem értek mi a fas*om ez a likeolos dolog? semmit az ég világon nem szoktam likeolni, de ha mégis megesik akkor nem azért teszem, mert bejön az illető, még ki a tököm találta ki ezt, hogyha likeolsz akkor tetszik az illető neked, mert legszívesebben megverném, amiért így elbas*za a világot a rosszirányba .. Persze ő csak egy a sok közül, de akkor is

2017. jún. 3. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!