Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tehetnék ha még mindig...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék ha még mindig tetszik nekem?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akivel egy suliba jártunk, ő most 8-os én meg most 9-es vagyok de sajnos már a régi sulimba nem tudok visszamenni személyesen beszélni vele, viszont hiába írtam osztálytárainak finoman egyszerűen vagy nem olvasták el az üzenetet vagy nem tudtam segíteni.

Ovis korunk óta ismerjük egymást és akkor volt hogy összejöttünk (de akkor még az sem tudtuk hogy mit jelent az hogy szerelem...) Aztán suliba szétmentünk majd járt egy lánnyal 7évben aztán most megint nem jár szerintem senkivel.Valahogy szeretnék neki üzenni,de fb-n nagyon ritkán van fent de már ott is írtam neki de hát nem volt fent még szerintem mert nem látta.De ez esetben mit tudnék csinálni? Már próbáltam a telefonszámát elkérni csak senki nem tudta...

2017. jún. 2. 18:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Hűha. Hát esetleg megtudakolod, hogy melyik nap mikor végez, és a suli elé mész akkor és "véletlenül" pont összefuttok. Jobb ötletem sajnos nincs.
2017. jún. 2. 19:10
 2/2 anonim ***** válasza:
A tetszés valószínűleg örökké megmarad, ez nem annyira változik
2017. jún. 2. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!