Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Internetes ismerkedés, továbbl...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Internetes ismerkedés, továbblépés. Mit javasolnátok?

Figyelt kérdés

Üdv. a következő a helyzet: kb. 3 hete üzenetváltásba kezdtem egy lánnyal. természetesen az én kezdeményezésemre ,nekem nagyon bejön ismerősöm ismerőse így találtam meg.remek társaságnak tartom sok mindenről lehet beszélni, igaz az esetek többségében én kezdeményezek. Egy hét múlva egy rendezvény keretein belül találkozok vele személyesen is. Konkrétan jobban izgulok mint az emelt szóbelim miatt ami elötte lesz egy nappal.. A csaj nem sejt semmit ő úgy tudja véletlen írtam rá. Én arra gondoltam, ha mindkettőnknek végre végetér az érettségi időszaka akkor utána elhívom kajálni vagy valahova. Csak ott/utána nemtudom, hogy lehet továbblépni mivel sosem volt még párkapcsolatom és ebből kifolyólag semmi tapasztalatom.Tapasztaltabbak véleményét várom. Még ezt az internetes ráírást is most csináltam előszőr, amúgy nagy az önbizalmam szinte minden téren csak a lányoknál nincs... Úgyhogy elég nehezen vettem rá magam. Nektek erről az egészről mi a véleményetek? Az értelmes válaszokat előre is köszönöm!

19/F

2017. jún. 2. 17:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Nemigazán értem mi a kérdés.

Szóval dumálgattok, fogtok találkozni is ahol majd eldől élőben is működik e a dolog. De mit értesz továbblépésen?

2017. jún. 2. 17:56
 2/3 A kérdező kommentje:
Elnézést nem voltam egyértelmű: Beszélgetni tudok meg minden csak egy egyszerű baráti viszonyból hogyan kell/ lehet továbblépni? Semmiképp sem szeretnék tapintatlan lenni.
2017. jún. 2. 18:01
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát ahogy írtad :D elhivod randira

Aztán lesz ami lesz

2017. jún. 2. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!