Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú aki tetszik, mit csináljak?
AMúgy 1 dolog idegesít, hogy nem gondolják végig az itt feltett kérdéseket, hanem egyből kiírják és várják a csodát, én előtte mielőtt megkérdeztem végigmentem jópár bpi facebook csoporton és utána idekitettem hátha valaki ismeri aztán szerencsém lesz, persze nem így lett, pld vegyük a kérdésedet, mit tehetnél?? SZerintem jól tudod, hogy mit tehetnél, elhívhatnád valahová egik délután vagy suliba is leülhetnél mellé beszélni vagy esetleg elmondhatnád neki, hogy kicsit jobban tetszik már és hasonlók, erre a kérdésre úgyis csak ezek a válaszok jöhetnek, szóval nem értem, hogy miért kédez meg valaki ilyesmit, mikor tudja jól az összes válaszeshetőséget rá.
Odamész és Hello lenne kedved elmenni valamerre délután?? NEm feltétlen kell kimondanod hogy randi, de legalább lesz egy szép délutánod és jól érzed majd magad, mert valószínűleg ráér majd és igent mond, sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!