Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy tetszik egy 50 feletti férfi?
Nem tudtam melyik kategóriába írjam a kérdést, de az leszögezném hogy nem vagyok szerelmes:D
Nincs barátom de alakulóban van a kapcsolatunk, nem is szenvedek apa-komplexusban. De amióta nézem a Hannibált és elkezdtem nyomon követni a főszereplő, Mads Mikkelsen életét, egyre jobban "belezúgok".
Borzalmasan intelligens, helyes, vicces, aranyos, kedves és eszméletlen karizmája van.
És mégis hogy a fenébe nézhet ki olyan jól egy 50 feletti férfi hogy tetszen egy 17 (lassan 18) éves lánynak? Szerintem már pár éve kinőttem abból a korszakomból hogy mindenféle színészért rajongjak, vagy "beleszeressek", nem értem mi ütött belém.
Nyugtassatok meg hogy ez normális, és nem vagyok egyedül:D
Az a baj,hogy az ilyen lányok a való életben is a hozzájuk irreálisan idős pasikat fogják keresni. De remélem most tévedek.
És az irreálisan idős az nem csak egy 50 éves lehet,hanem a korodat tekintve még egy 27 éves is.
Valószínűleg tényleg az lesz a sorsa egy idő után elfelejtem, ebben nem is kételkedem, de akkor is furcsa:D
#2 válaszoló van benne igazság, de nekem is vannak határaim, az 5-6 év korkülönbség a maximum. A velem egykorúak általában éretlenek és gyerekesek (tisztelet a kivételnek), aki pedig nem ilyen az már foglalt.
Az a fiú akiről írtam, hogy kialakulóban van a kapcsolatunk 21 éves, de meg sem érezzük ezt a pár évet, jobban el tudok beszélgetni vele mint bárki mással, és a szüleimmel is jó a kapcsolata, senkit sem zavar hogy idősebb nálam.
Az már szerintem is beteges amikor valaki megrögzötten a 10-20 évvel idősebb pasikat keresi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!