Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Leírhatatlanul szerelmes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leírhatatlanul szerelmes vagyok belé, bármit megtennék érte, nem bírom tovább, mit tegyek?!

Figyelt kérdés

Négy hónapja szerelmes vagyok egy fiúba, de annyira, mint még soha életemben! Nem tudom, hogy viszont szeret-e és már csak ebbe is belefájdul a szívem, annyira nagyon szeretem! Nincs barátnője, és nem is szerelmes senkibe (már ahogy én látom).

Nem nagyon próbálkozom nála, mert egy elég félénk típus vagyok és ez a tehetetlenség is kikészít engem teljesen!

Leírhatatlanul nagy a szerelem, amit iránta érzek, és úgy érzem, nem is létezem, ha nem látom Őt. Suliba járunk még és ugye vannak a hétvégék, na olyankor szinte egész végig a sírás kerülget és folyamatosan szerelmes dalokat hallgatok (amiket úgy alapjából utálok, csak ilyenkor jó), hogy próbáljam betölteni azt a hatalmas űrt, ami akkor keletkezik bennem, ha Ő nincs a közelemben.

Úgy érzem, nem bírom tovább, és megszakad a szívem ettől az egésztől, hacsak meg nem tudom nagyon hamar, hogy Ő is érez-e irántam valamit.

Hétfőtől mindenképp rá akarok hajtani, hogyan csináljam, mert mint már említettem, félénk típus vagyok??? Amellett azt is, hogy bármit megtennék Érte. Szóval ez van.

Nagyon köszönöm a segítséget!!!

2017. máj. 27. 20:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
nem feltétlenül kell csajnak, de ő nagyon akar, és a pasi félénk, akkor a mi a faszt teszel? Majd hálás lesz a pasi, ha ő is szerelmes belé...
2017. máj. 28. 16:51
 12/19 anonim ***** válasza:
És én is azvagyok mégsem vártam el, csakhogy te neked könnyebb dolgod van mert ismered...és még így sem megy....majd meg**gni is ő fog téged?
2017. máj. 28. 16:58
 13/19 anonim ***** válasza:
Szerelem.....ez nem szerelem, nem is lehet ilyen felfogással ebből szerelem, csak járás
2017. máj. 28. 17:02
 14/19 anonim ***** válasza:
De tökmindegy nem kell rám halgatni....de nem fogok mindig mindent elnézni, meg elfelejteni...., csak egy valamit fogok elfelejteni.
2017. máj. 28. 17:05
 15/19 anonim ***** válasza:
Csináljátok akkor "hajrá"
2017. máj. 28. 17:14
 16/19 anonim ***** válasza:
#11 itt fa**ozol, élőbe meg a padlót bámulod....:D
2017. máj. 28. 17:16
 17/19 anonim ***** válasza:

xddd

Neten jó beszélni :)

Te meg ki sem mész napra, merr azthiszed hogy bánt téged xdd

2017. máj. 28. 17:33
 18/19 anonim ***** válasza:

ember ugyanezt csinálod amit én.....

Nembaj majd nyaljál playstation logót a csiklójára....

2017. máj. 28. 17:37
 19/19 anonim ***** válasza:
meg még annyit hogy ráhibáztál mert kint vagyok a napon és onnan irok :D bolond szemüveg:D
2017. máj. 28. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!