Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Bepróbálkozzak nála újra?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bepróbálkozzak nála újra?

Figyelt kérdés
Van egy lány akit nagyon szerettem.Mindig kedves voltam hozzá.Szépen beszéltem vele.Egész napokat beszélgetünk.Imádtam a hangját. Én ébresztettem minden reggel. Nem múlt el egy nap hogy ne beszéltem volna vele.Egy ideig szeretett de utána feladta a sok veszekedés miatt.Szánalmas voltam és megfojtottam őt a szeretetemmel.Azóta eltelt 3 hónap. Múltkor felhívott. Nagyon jót beszélgetünk.Én is sokat változtam.Nem nyomulok annyit.Nagyon hiányzott és úgy gondolom megkaptam a 2. esélyemet.Ma azon gondolkozom hogy felhívom én. Szerintetek? 20f , a lány 16 és a kornak semmi köze ehhez
2017. máj. 24. 17:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Nincs értelme. Ha elolvasod a kérdésed tiszta fejjel rájössz te is. Már az elején a "szerettem" szónál.
2017. máj. 24. 20:13
 2/2 A kérdező kommentje:
Igeen,de úgy értem hogy akkor még szerelmesek voltunk és most újra fellángolhat a szerelem.Ha már keres meg hív biztos hogy gondol rám.Már a hangjáról is hallatszott mennyire örül hogy beszélünk.És most is szeretem sőt.. nagyon fontos személy az életemben.Várom a napot mikor kezdünk mindent előlről.Változtam,ő is változott. Tanultam a hibáimból,ő is tanult.
2017. máj. 24. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!