Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejövök neki? 14/l
Figyelt kérdés
Én 14/l ő 14/f
Osztálytársak vagyunk ő ilyen tipikus 'nagymenő'. Pár hete azt mondta,hogy tetszem neki,aztán bunkó volt,aztán most megint rendes,mintha meg sem történt volna a bunkózása,na de ez most nem olyan fontos. Nem tudom,hogy még mindig tetszem e neki,van,hogy nagyon kedves,viszont amikor a haverjaival van akkor nagyon bunkó.
A kérdés az,hogy bejövök e neki? De további kérdésekre is tudnátok válaszolni?
Mi a különbség a tetszés és a szerelem között?
Hogyan közeledjek a srác felé?
2017. máj. 23. 17:37
1/2 anonim válasza:
ulatingadozásai vannak, akkor hagyd a francba.. Tapasztalatból mondom.Aztán csak neked lesz rossz.
2/2 anonim válasza:
osztály társakkal nem jó kezdeni fiatalok vagytok semmi garancia hogy együtt maradtok amivel persze nincs is gond de azért ha szakítittok még éveken kereszül szar egymást látni legalább is szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!