Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy fiú az osztályban,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú az osztályban, akinek a barátnőm szerint bejövök. Mit tegyek? Segítség!

Figyelt kérdés
Szerintem a barátnőmnek akár igaza is lehet, de a srác rohadt lekezelően bánik velem, viszont csak velem szórakozik, senki mással. Nem tudom, hogy ez mit jelent, de a srác nekem is bejön. Viszont nem akarom megkérdezni, mert mi van ha nem? Ráadásul 8-ik év vége van. Érdemes ilyenkor bármit is tenni? Segítsetek kérlek!

2017. máj. 17. 17:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy van-e kedve elmenni valahova. A nyolcadik év vége pedig inkább előny, mint hátrány, mert ha nemet mondana akkor, nem kell jövő évben is ferde szemmel egymásra nézni....
2017. máj. 17. 18:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha lekezelő veled akkor legyél Te is az vele, ha beszól valamit vagy le akar koptatni nyugodtan mondd ki hogy ejj már megint le akarsz koptatni, jól van, megjegyeztem :D , vágj vissza neki persze csak módjával és humorosan, mintha valami régi haverok lennétek
2017. máj. 17. 20:41
 3/4 anonim válasza:
Szerintem is jó ötlet elhívni valahova hiszen mindjárt vége. Ha bunkó az lehet hogy pont azért van mert tetszel neki. Sok sikert :)
2017. máj. 24. 15:58
 4/4 A kérdező kommentje:

Ezek remek tanácsok, de ez a fiú, hogy is mondjam. Gyökér kicsit. Persze aranyosan gyökér, de gyökér. Ő az osztály mókamestere, de eddig alig járt valakivel és kicsit kételkedem benne, hogy bárhová is eljöjjön velem.

De ha mégis, szerintetek hova hívjam? És nem baj, ha a lány kezdeményez?

(Lehet kicsit földhöz ragadt vagyok, de nem igazán volt még barátom.)

Nem igazán szeretném, hogy a meghívásról ordítson hogy tetszik. Valami kevésbé romantikus hely kéne, de mi?

És milyen ürüggyel?

(Tök béna vagyok.)

2017. jún. 7. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!