ÖNNÖK SZERINT JÓ 7. OSZTÁLYBAN GIMNÁZIUMBA MENNI?
Kedves kérdező!
Én hatosztályos gimnáziumba jártam, szüleim javasolták, de én döntöttem végül is arról, hogy akarok-e hatodikban felvételizni, és gimnáziumba járni 7.-től, tehát nem erőltették rám. Egyébként már az is egy jó tapasztalat, ha az ember felkészül a felvételire és megírja, még ha nincs is terve vele, mert jó tapasztalat vizsgahelyzetről, és ha nem sikerül jól és nem vesznek fel középiskolába, akkor sincs veszve semmi, hiszen két év múlva ugyanúgy lehet jelentkezni majd 4 évfolyamos osztályokba.
Én nem bántam meg a hatosztályost, nagyon jó élmény volt, egy színvonalas iskolában. A hat év alatt fantasztikus osztályközösséget alakítottunk ki, sokkal erősebbek a barátságok és több a közös élmény a végzésig, mint egy négyosztályosban. Sokkal több idő van az érettségire való felkészülésre, nálunk pl. a suliból a 90 emberből az évfolyamról 87 továbbtanult egyetemen, ebből kb. 10-en külföldön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!