Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Hogy tudom elfelej...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Hogy tudom elfelejteni?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akibe nagyon szerelmes vagyok, de nem mondhatom el neki. Mivel barátnője van... Ő a legelső szerelmem és hiába próbálom elfelejteni egyszerűen nem megy.

Folyamatosan rá gondolok és napról napra egyre rosszabbul érzem magam miatta. Csak csendben nézem ahogy elvan a barátnőjével.

2017. máj. 21. 20:55
 1/1 anonim ***** válasza:
Tesó, ez nagyon szar. Nyugi, még nem is kell elfelejteni, amíg nem tudod. Ha készen állsz továbblépni, úgyis lesz más. Tuti. Fel a fejjel :)
2017. máj. 21. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!