Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszenék neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszenék neki?

Figyelt kérdés
Folyton néz, néha rám mosolyog, de ha megtudja, hogy másik fiúba vagyok szerelmes, elkezd flegmázni. Kiáll mellettem, a fiúbarátaival együtt, folyton odajön beszélgetni, ha összeveszünk még sírni is képes. 10 éve ismerjük egymást. Az anyja és a mamája folyton dicsér.Ha megbántom a fiút, a barátai folyton flegmáznak velem. Ha a fiú beszél velem, folyton elpirul, nagyon lazán beszélgetünk, mintha legjobb barátok lennénk. Ha van kérdésetek, nyugodtan írjátok meg, válaszolni fogok.
2017. máj. 20. 19:48
 1/4 anonim válasza:

Leirtak alapjan szerintem igen,bejossz neki:)

Szokott neked lanyokrol meselni?ha nem akkor tuti,hogy bejossz neki

Hany evesek vagytok?

2017. máj. 20. 20:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem szokott. De amikor egyszer nem volt az angol tanárunk és helyettesítés volt, akkor olyat játszottunk, hogy a jellemzés alapján ki kellett találni kiről van szó. Amikor az egyik osztálytársam kezdte, hogy okos, kedves, jószívű, segítőkész ésatöbbi ő elkezdte kiabálni a nevemet. Sőt, ha mondják neki, hogy XY szerelmes belé, ő általában zavarba jön, kerüli az illetőt, a héten kérdezte, ki jön be neki, elmondtam neki, ő erre megkérdezte, hogy az a fiú miben jobb nála. Egyébként én nemsokára 13 leszek, a fiú 12 éves.
2017. máj. 20. 20:26
 3/4 A kérdező kommentje:
Ki jön be nekem*
2017. máj. 20. 20:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Meg amikor pár évvel ezelőtt véletlenül kibeszéltem egy lányt, amikor még nem tudtam, h az kibeszélés, ő volt az egyetlen, aki kiállt mellettem és ugyanúgy küldte a jeleket, mint utána. Egy lány, amikor írt neki egy szerelmes levelet, mi meg közelebb kerültünk egymáshoz, akkor azt a lányt egész csúnyán visszautasította. Ha lányról is beszélünk, akkor az általában én vagyok, az új biciklimet is csak ő vette észre és meg is dicsérte. Tegnap amikor pedig valaki véletlenül egész csúnyán leégetett, akkor ő és a barátai azonnal a védelmemre keltek, hogy én attól nagyon sok mindenből jó vagyok, csak éppen abból a dologból nem, amiből a bénaságom miatt lettem megszégyenítve.
2017. máj. 20. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!