Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráírjak, vagy csak leégetném magam?
Tetszik egy fiú, egy suliba jarunk, egyel fölöttem jar. Nem ismerjük egymást, de kihasználva az alkalmat, ráírtam születésnapján, hogy felköszöntsem, de nem merek neki írni többet, mert félek, hogy lekezelő lesz, ha nem vagyok neki szimpatikus facebook alapjan. Egyebkent ő nem az a tipikus páwa srác.. Szóval tegyek egy próbát és ráírjak? Mit gondol egy srác, ha ráír egy lany akit nem ismer?
Előre is koszonom a valaszokat :)
L/17
ugyanezt csináltam a kiszemeltemmel mostanra már egy pár vagyunk:) és én írtam rá aztán már ő kereste folyton a társaságom ő vallott szerelmet máig sem tudja hogy nekem mindig is kiszemelt volt:) csak annyit tudott hogy nekem ő szimpatikus volt akkor barátilag.
Vannak még csodák:)
Nyugodtan merj ráírni nincs veszteni valód én megbántam hogy nem írtam rá hamarabb de már annak örülök hogy egyáltalán vettem a bátorságot félév "szenvedés" után és megtettem, szóval hajrá:D
Koszonom :)
Es miket beszelgessek vele, hogy ne legyek ramenos? Hogy felfigyeljen ram, es o is erdeklodjon?
Mindenkinek(!!) koszonom a valaszat.
Es ha a hobbijarol kerdezek, az nyomulos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!