Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ráírjak vagy várjam amíg ő ír?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ráírjak vagy várjam amíg ő ír?

Figyelt kérdés

reggelenként szoktam találkozni egy fiúval és állandóan egymást nézzük szóval 99%, hogy tetszek neki. Együtt szoktunk metrózni és ugyan ott szállunk le mivel egy suliba járunk és évfolyam társak vagyunk, mikor suliban véletlenül a folyosón összefutunk akkor is néz. Kiderítettem a nevét és bejelöltem facebook-on ő rögtön vissza igazolt,de ez 3 napja volt és nem írt pedig szinte tuti, hogy tetszek neki. Szerintetek várjak hátha ír vagy én is ráírhatok? Azért nem írt eddig mert még várni akar, vagy félénk, vagy miért?

15 l és 15 f

köszi a válaszokat!

2017. febr. 11. 08:23
 1/2 anonim ***** válasza:

Miért? Miért? Miért mindig facebook?

Legyen vér a pö☺sében, és menjen oda élőbe! Semmit se neten, az olyan személytelen.

L

2017. febr. 11. 09:17
 2/2 A kérdező kommentje:
Légyszi válaszoljatok még
2017. febr. 11. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!