Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sz.Bendy kérdése:
Érdemes összejönni egy cigánylánnyal?
Figyelt kérdés
Régebb óta bejövök a lánynak és eddig nem vettem észre de most elkezdett érdekelni a dolog. Beszélgetünk és kól megértjük egymást. Találkozzak vele vagy inkább hagyjam mi lenne a jobb?2017. máj. 14. 22:57
21/28 anonim válasza:
Gratulálok van itt pár okos esz.. mit osszatok az eszt .. csak arrol pofaztok amit hallotok. Miert kene dugas elott vagy 3gumit felhuzni hm? Mert az utszelen a cigany lanyok allnak nem? Ketlem. Csomo cigany csalad sokkal tisztabb mint nemelyikotok. A Kedves kerdezo meg ne hallgasson a hülye 16éves semmit sem tudo rasszista gyerekekre . Ha szereted es o is teged mit szamit hogy milyen nemzetisegu?
22/28 anonim válasza:
#21 A cigány nem nemzetiség és a cigányok többségét nem árt kikerülni.
23/28 anonim válasza:
Soha nemfogadnak el téged,ezt jegyezd meg!
25/28 anonim válasza:
ne halgass a sok rasszista majomra, ha szimpatikus és szereted akkor ismerd meg és járj vele egy cigánylányban nagyon tüzes mély érzésü család centrikus embert fogsz megismerni. több roma van, én is tartanék az oláh cigány akár beás cigányoktól, de a romungruk magyar cigány lányok akár félvérek igazi fönyeremények max azt fogják hinni valami latin csajszid van akik valjuk be a legszebbek a világon
26/28 anonim válasza:
A feleségem cigány. Utcán meg sem mondanád róla. Én magyar vagyok. Ő utalja a fajtáját, én sem szimpatizálok velük. Többször bántalmazták, próbálták távol tartani tőlem. Külföldre jöttünk, egy ideig zaklattak, de már leálltak. Amikor haza latogatunk, sokszor belém kötnek, a fajtái, “családja” . Van egy 3 éves, szőke kék szemű kislanyunk. Feleségem nagyon szépen gondját viseli, meghalna érte. Tiszta, pedáns, jól főz, ház sosem koszos. Főiskolát végzett. És kinaszott jól dug ;)
27/28 anonim válasza:
Egy az hogy a cigány családok nem igazán fognak befogadni. A másik pedig az hogy miért kell keveredni???
28/28 anonim válasza:
Jaj ennyire buta embert . Én is cigánylány vagyok. És igen apám dolgozik , anyàm dolgozik. Apám néha még 3 helyen is dolgozok. Oláh cigányok vagyok nem lopunk de nem is hazudunk. Mivel mi cigányok vagyunk 3x annyit kell teljesitenunk mint egy nem roma embernek. Annyi a szerencsenk hogy mi fehérek vagyunk es ez nagyon nagy előny . Van egy barátom MAGYAR akivel már2 éve imádjuk egymast. A családja is elfogadott es az en csaladom is őt . Mit tudtak volna tenni? Semmit. Szeretjuk egymast es ok ezt el is fogadtak. Soha sem akarta a csaladom azt hogy "cigany" legyen mivel bekerult a csaladunkba. Es ez a hagyomanyos hulyeseg mar kivan halva . Kis hulye vadmagyarok. Magyarorszagon nincs olyan hogy 100%-os magyar. Minden fajban van jo es rossz. De sokan azert utaljak a ciganyokat mert anyuka meg apuka erre tanitjak taps nekik. Nem faj szerint kell egy embert megitelni.de az ilyenek mind visszakapjak az elettol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!