Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan pasival összejönni aki már nem szuz?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok és szerintetek jó döntés olyan pasival összejönni aki már volt novel?
Én meg szűz vagyok
2017. máj. 14. 22:22
3/9 A kérdező kommentje:
16 éves
2017. máj. 14. 22:39
4/9 LubbockSan válasza:
Ha nem sieti el a dolgokat és figyel rád is, akkor teljesen rendben van dolog. Utólag meglátod nem lesz olyan "nagy cucc" de azert arra figyelj hogy az elso az jo elmeny legyen.
5/9 anonim válasza:
Semmi nincs ebben, sőt, inkább örülj neki, mert nem fog bénázni, ez neked, mint tapasztalatlannak, jól fog jönni.
6/9 anonim válasza:
ELég gáz, ha 16 évesen nem szűz.
Meg az is gáz, ha te ezt ennyire jól tudod.
7/9 anonim válasza:
Utolsó, miért gáz ha nem szűz? És méginkább, miért gáz hogy erről tud a lány akivel össze akar jönni?
8/9 anonim válasza:
#7: Mert 15-16 évesen nem ezt kéne művelni?
A másik meg.....mert ez intim dolog. Párkapcsolatba tartozik,hogy a srác nem szűz, nem random lányokra. Ja, meg ha már előtte is ez a téma,kkor nem nehéz kitalálni, mire fog kimenni ez az egész.
9/9 anonim válasza:
#5 Ezt nem értem.
Akkor egy tapasztalatlan fiú hogy szerezzen tapasztalatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!