Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két év alatt sokat tud változni az ember?
Figyelt kérdés
16 évesen jöttünk össze, egy évet jártunk, majd szakítottam, mert bár szerettem, igen gyerekes volt (és ez nekem kezdett kínos lenni). Azóta eltelt két év, megint talákoztunk. Beszélgetni kezdtünk, azóta csak rá gondolok, nem tudom kiverni a fejemből. Már nem tűnik annyira gyerekesnek, de még csak egy hete "találtuk" meg egymást újra.
Szerintetek két év elég hosszú idő ahhoz, hogy valaki lényegesen megváltozzon?
(19 évesek vagyunk mindketten)
2017. máj. 14. 10:40
1/3 anonim válasza:
Igen, a fiúk nagy része abban a korban komolyodik meg.
2/3 anonim válasza:
fejlődnek, inkább úgy mondaném, de mi fiúk örökké gyerekesek maradunk :'D
3/3 anonim válasza:
Igen két év rengeteget változtat az embereken. És elsőre rá cáfolva. A fiúk/férfiak soha sem lesznek érettek örök gyerekek maradunk. Mindegy hogy 19 éves vagy 15 ugyan úgy fogunk poénkodni és egymást ugratni. Csak a kinézet változik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!