Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek tul fiatal vagyok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tul fiatal vagyok ahoz hogy elkezdjek szexualis eletet elni?

Figyelt kérdés

16 eves lany vagyok. A baratommal mar fel eve vagyunk egyutt es ugy erzem nagyon szeretjuk egymast. A baratom idosebb es tapasztaltabb nalam de soha se eroltette a szexet. Sokat beszeltunk rola de mindig azt monda hogy o nem tudna velem lefekudni ha tudja hogy en felek.

Ugy erzem felelosegteljes vagyok es a szuleimmel is tudok errol beszelgetni.

Csak felek a tobbi ember velemenyetol. Felek attol hogy elitelnenek azert mert 16 evesen veszitem el a szuzessegemet.

2017. máj. 11. 20:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
80%
A nagymamám 16 évesen már szült. Akkoriban ez természetes volt.
2017. máj. 12. 21:10
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem korai. Egy 21 éves fiútól már ez a fél év várakozás is iszonyatosan megbecsülendő, tényleg szerethet. De egyébként se az emberek véleménye érdekeljen. Nem látszik rajtad, hogy nem vagy szűz. Ha úgy érzed, hogy készen állsz rá, tedd meg. 20/f
2017. máj. 12. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!