Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most akkor mit érez?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mit érez?

Figyelt kérdés

Igen, tudom hogy minden második kérdés ilyen de Tényleg kíváncsi vagyok más véleményére.

Szóval egy srác aki régen legjobb barátom volt.. vagyis igazából én mindig is éreztem iránta mást is csak még magamnak se mertem bevallani. Aztán jött neki egy lány és minden megváltozott. Jó akkor azt hittem nekem is más tetszik de nem. Csak azt hittem. És annyira zavart az a lány. A sráccal már alig dumáltunk, találkoztunk mert a lány féltékeny volt rám. Amikor végre szakítottak egy év után (!!)Újra jóba kezdtünk lenni. Megkért valami hülyeségre s azt mondta hogy ha nem csinálom meg megcsókol. Persze hogy nem mentem bele s mikor hazakisért megcsókolt. Leirhatatlan hogy akkor mit éreztem. Utána még találkoztunk és majdnem lefeküdtünk de én megálltam mert rájöttem hogy csak ezt szeretné semmi mást. Most mégis közeledik hozzám. Akkor érez valamit? vagy csak lefeküdni akar velem?

2017. máj. 11. 20:16
 1/2 anonim válasza:
100%
Nem kötözködés akar lenni. De ha tenyleg szeret es nem barátilag azt észre fogod venni. Ha figyel rad, ha tudja, hogy mikor mit teszel, ha mindent tud rólad akkor elég fontos vagy számára. Kicsikét furi, hogy rögtön bele akart vágni a közepébe.... De ha te tényleg szereted akkor nincs mit vesztened, beszélj vele, mond el hogy te mit érzel iránta. Csak Nehogy koppanj és ott hagyjon téged, vagy igy, vagy ugy. Mert ugy csak neked lesz rosszabb. Es ha tenyleg barátok vagytok, akkor gondolj bele abba is hogy egy barátság menne szét..habár ez már több mint barátság. Remélem minden okés lesz, es nem fogsz csalódni
2017. máj. 11. 21:54
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Beszéltem vele. Azt mondta hogy ő is érez valamit. De megmondtam neki hogy èn nem akarom elsietni a dolgot
2017. máj. 12. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!