Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van olyan aki igy erez?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan aki igy erez?

Figyelt kérdés
Hogy nem kepes a szeretetre? nem tudja viszonozni a masik ember erzeseit?
2017. máj. 1. 10:22
 1/4 anonim válasza:

Igen, én is így éreztem tizenévesen, aztán rájöttem, hogy mindenki máshogy mutatja ki az érzelmeit. Ne filmekből indulj ki, ha arra vagy kíváncsi, hogy mi a szeretet, meglepően kevés esetben mutatkozik olyannak, mint a filmek többségében.

Saját magad próbáld megismerni, mi fontos neked egy másik emberben, hogyan érzel azok iránt, akikre azt mondod, hogy "szeretmem őket".

2017. máj. 1. 10:59
 2/4 A kérdező kommentje:

ühüm értem. a filmekben persze más a szerelem, mint a valóságban. nem is varom azt, h olyan legyen mint egy mesebeli történet :)

lehet hülyén hangzik, de én minden embert szeretek. persze van akit jobban, de egy amolyan "alap" szeretetet minden ember fele érzek.

látom, h mi a másik ember értekei, de valahogy nem tudom mégsem szeretni úgy szerelemből.

2017. máj. 1. 11:18
 3/4 anonim válasza:
Szerelemből is többféle van. Az is lehet, hogy nem találkoztál még olyannal, akibe igazán bele tudnál szeretni. Lehet, hogy idő kell hozzá, amíg bele tudsz szeretni abba, aki szimpatikus neked.
2017. máj. 1. 12:44
 4/4 A kérdező kommentje:
ertem..valoszinuleg ez lehet a baj :')
2017. máj. 1. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!