Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki igy erez?
Figyelt kérdés
Hogy nem kepes a szeretetre? nem tudja viszonozni a masik ember erzeseit?2017. máj. 1. 10:22
1/4 anonim válasza:
Igen, én is így éreztem tizenévesen, aztán rájöttem, hogy mindenki máshogy mutatja ki az érzelmeit. Ne filmekből indulj ki, ha arra vagy kíváncsi, hogy mi a szeretet, meglepően kevés esetben mutatkozik olyannak, mint a filmek többségében.
Saját magad próbáld megismerni, mi fontos neked egy másik emberben, hogyan érzel azok iránt, akikre azt mondod, hogy "szeretmem őket".
2/4 A kérdező kommentje:
ühüm értem. a filmekben persze más a szerelem, mint a valóságban. nem is varom azt, h olyan legyen mint egy mesebeli történet :)
lehet hülyén hangzik, de én minden embert szeretek. persze van akit jobban, de egy amolyan "alap" szeretetet minden ember fele érzek.
látom, h mi a másik ember értekei, de valahogy nem tudom mégsem szeretni úgy szerelemből.
2017. máj. 1. 11:18
3/4 anonim válasza:
Szerelemből is többféle van. Az is lehet, hogy nem találkoztál még olyannal, akibe igazán bele tudnál szeretni. Lehet, hogy idő kell hozzá, amíg bele tudsz szeretni abba, aki szimpatikus neked.
4/4 A kérdező kommentje:
ertem..valoszinuleg ez lehet a baj :')
2017. máj. 1. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!