Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az, hogy engem nez folyton pedig van baratja?
Tetszett egy csaj, feluletesen ismerkedni kezdtunk mert "csiripeltek a madarak" hogy bejovok neki ezert leptem is. Viszont kozbe alig talalkoztunk es hat a sors ugy alakult, hogy o osszejott egy csavoval. En picit kiakadtam elmorzsoltam par konnycseppet aztan tulleptem rajta, elvegre mit tehetnek? Minek szenvedjek miatta ez tiszta hulyeseg.
Viszont kisert a mult hogy igy mondjam mert nem erthem hogyha baratja van akkor miert kell tovabbra is folyton szemeznie velem ha meglatjuk egymast foleg ugy hogy ott van mellette a baratja is. Mit akar ezzel? Facebookra meg ilyeneket ir ki hogy szeretlek <3 a kozos kepeik ala, de ha szeretne szerintem ram se nezne. Most tovabbra is en tetszek neki vagy mi? Vagy miert nez akkor? Komolyan nem ertem.
egyértelműen írj rá, semmit nem veszíthetsz vele
20L
Van egy barátja, aki szeret és tetszik is neki, te csak tetszel neki. A tetszés semmi. Lehet még 10 srác tetszik neki,és? Senki nem vakul meg párkapcsolatban.
Van egy Ford Focusod, de tetszik az Audi A8 is. És? Eladod miatta és rohansz megvenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!