Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom, hogy szerelmes vagyok? Milyen érzés?
Hááát... A nem ismert érzéseket NAGYON nehéz elmagyarázni!
Inkább azt mondom mik a jelei.
Akibe szerelmes vagy, azzal ha lehetőség nyílik jókat beszélgetsz mindenféle témákról, keresed a társaságát, jó érzés vele lenni, olyankor általában vidám vagy, és szeretnél neki gyakran kedveskedni.
Remélem hasznos volt.
16/F
Nos, ezt nem lehet leírni, de megpróbálom...
2 fajtája van:
1. A viszont ott szerelem, ilyenkor csak a párodra tudsz gondolni, olyan jól érzed magad vele, hogy szinte rózsaszínben látod a világot.
2. A viszonzatlan szerelem...
Na ilyenkor nyugodtan mondhatod hogy megszívtad, ugyanis erre nem jár állami támogatás; olyan furán érzed magad, olyan elveszettnek nyomasztónak, rossznak érzed a világot az miatt, hogy a szerelmed nem lehet a tiéd; mindig csak rá tudsz gondolni... Leírhatatlan ül rossz érzés...
Ennyit tudtam segíteni így hirtelen...
Ha valami kérdésed van még, írj privátban!
Mondjuk furcsállom, hogy nem voltál még szerelmes...na Mind1...
A szerelemnek is vannak "alfajai". Ha szerelmes vagy, akkor egy teljesen új szinten szereted az illetőt. Állandóan rá gondolsz, ha eszedbe jut, indokolatlanul elmosolyodsz, bizalmat érzel iránta. Mindent elmondasz neki, és akkor vagy igazán boldog, ha vele vagy. Na, ez volt a viszonzott.
A viszonzatlannál mindent megtennél, hogy az célszemély közelében lehetsz, olyan dolgokat is megteszel, amike egyébként nem tennél. Gyakran szomorú vagy, hisz nem szeretnek viszont, ilyenkor elgondolkozol az életed értelmén, és sajnos a fiatalok nagy része összevagdossa magát. Na ezt ne csináld.
Remélem segítettem valamit! :)
Egyébként... Ha nem voltál szerelmes, akkor miért volt barátod?
Kicsit rövidebben: amikor szerelmes vagy, akkor nem fordul meg az a kérdés a fejedben, hogy vajon tényleg az vagy-e. Egyszerűen tudod. Ha ezen gondolkodol, akkor az még nem szerelem.
Én a te korodban lettem szerelmes (viszonzatlanul) valakibe, ennek már több éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!