Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves vagyok, a barátom 17, lassan 18 és együtt szeretnénk aludni,2 hónapja vagyunk együtt és nem tudom ezzel meddig kellene várni?
Figyelt kérdés
2017. máj. 9. 19:49
1/8 anonim válasza:
Még pár hónapot várhatnátok, de ez a ti döntésetek, szerintem még korai.
2/8 anonim válasza:
Ha ezt meg kellett kerdezned, akkor varjatok meg.
3/8 anonim válasza:
Szerintem még nagyon korai.
1.fiatal vagy még nagyon
2.nem vagytok túl régóta együtt
4/8 anonim válasza:
Addig, míg te is úgy érzed,hogy vele akarod, és tudod,hogy vigyázni fog rád, és tud magának parancsolni.
De várjatok még.
Nem kell sietned. 18 vagyok. Szűz, augusztusban ismertem meg egy fiút, egy hónapig találkozhattunk, most külföldön vagyok azóta, azóta is beszélgetünk.es majd nyár elején jön ki. Akkor fogok vele lefeküni, mert telyesen megbízom benne, tudom nem bánom meg, szeretem és vigyáz rám.
18l szűz lány, a fiú 19 tapasztalt.
5/8 anonim válasza:
2 hónap után csak r betűs lányok bújnak fiú ágyába.
6/8 anonim válasza:
Itt mindenki arra válaszolt,hogy korai e feleküdni igen. Viszont együtt aludni, pl pizsiben és tényleg csak összebújva aludni szerintem nem korai, de csak ha ismered már a barátodat és bízol benne annyira hogy tudd hogy nem erölteti rád a dolgokat.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm és csak együtt alvásról volt szó, tisztában vagyok vele, hogy nem valami hosszú kapcsolat még és ezért kérdeztem, hogy meddig kellene várni.
2017. máj. 10. 06:59
8/8 anonim válasza:
Még néhány hónapot mindenképpen várj az együtt alvással is. Nagyon korai egyelőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!