Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek meg fog bocsájtani?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meg fog bocsájtani?

Figyelt kérdés

Én 17 éves lány vagyok és a barátom is!

Igazából fel éve ismerjük egymast , de hivatalosan 3,5 hónapja vagyunk együtt . Nagyon nagyon szeretem és ő is. Nagyon sokszor voltam náluk , ő is volt nálunk , ismerjük egymás családját. :)

Mindig mondta hogy SOHA nem fog elhagyni/elengedni , és hogy velem szeretne megöregedni. A lényeg hogy nagyon nagyon szoros és stabil volt a kapcsolatunk.

A helyzet az , hogy hétvégén volt egy buli nagyon csúnyán berugtam és az egyik haverját ölelhettem meg a nyakát puszilgattam , de semmi több nem volt ! Csók se! De erre én egyáltalán nem emlékszem , meg ilyet sosem tettem volna! :(((( mert a barátomat szeretem. Aztán a barátomnak mondták hogy ezt látták... (hozza teszem hogy a baratom és a haverja ugyan olyan ingbe volt .. szóval kicsit ezért is vicces :/)

És a baratom mondta hogy ő már nem tud ezek után bízni bennem , meg neki most idő kell.... és nem tudja mi lesz , de átgondolja .... most az van hogy direkt nem is írtam neki . Igazából ma adtam fel a postán egy kézzel irt levelet hogy fontos nekem és nagyon szeretem , meg mindent leírtam ami kijött belőlem !

Szóval szerintetek mi lesz? :/ én nagyon nagyon remelem hogy bízni fog bennem és elfelejti ami volt , mert nagyon erős volt a kettőnk közti szerelem .... és én mindent megfogok érte tenni .

2017. máj. 9. 00:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha ennyire szeret akkor szerintem ha látja, hogy megbántad akkor megbocsált. Tegyél érte, ne igyál sokat legközelebb és kerüld ezt a haverját, hogy lássa tényleg nem akarsz hibázni többet.
2017. máj. 9. 00:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Jöhet még
2017. máj. 9. 12:50
 3/6 anonim ***** válasza:
na tortent valami?
2017. máj. 9. 19:50
 4/6 A kérdező kommentje:

Még semmi. Ma adtam fel a levelet, amit neki írtam. Elsőbbségi levélként adtam fel, remelem hogy holnap oda fog érni...

szerintem nagyon megfog lepődni, meg abban mindent leírtam. 🙏🏼 Direkt nem is akarok neki itt neten írni, mert kiváncsi vagyok a reakciojara ... Meg mondta, hogy neki kell egy kis idő ... az miatt se írok

2017. máj. 9. 20:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Írd majd meeg h mi voolt!Nagyon kivancsi vagyok :)szurkolok nagyon :)
2017. máj. 9. 20:35
 6/6 A kérdező kommentje:
Megírom mindenképp! :)) én is kiváncsi vagyok :) :/
2017. máj. 9. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!