Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek nem késő még...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem késő még bocsánatot kérni?

Figyelt kérdés

Szóval a történet a következő:

Volt egy lány egy osztályba jártunk általánosba. De szinte a 8 év alatt ha váltottunk 5 mondatot sokat mondok. De amikor át kerültünk középiskolába ( ő is ugyan abba a suliba ment mint én csak másik osztályba) akkor minden reggel rám köszönt vissza köszöntem neki aztán egyik délután a bejáratnál volt egy pad ott ültek 2-en a barátnőjével én siettem és hirtelen rám köszönt én meg hátra néztem és zavarba jöttem egészen annyira, hogy nem köszöntem vissza. Tudom, hogy elég bunkó dolog volt de azóta is bánom pedig ennek 4 éve. Ja és azóta nem is köszön. Na meg hab a tortán hogy nagyon bejön lehet ezért is jöttem akkor annyira zavarba. Szerintetek írjak neki facebookon, hogy sajnálom meg ti a helyembe mit írnátok neki? Válaszokat előre is köszönöm és értelmes választ légyszíves.

2017. máj. 8. 16:44
 1/2 anonim ***** válasza:
A bocsánatkérés mindig hasznos lehet.Legközelebb köszönj neki te és esetleg beszélj is vele,de ha nem köszön vissza akkor írj neki.Kérdezd meg,hogy haragszik e rád és ha igen akkor kérj tőle bocsánatot,mond meg neki,hogy zavarban voltál.
2017. máj. 8. 16:48
 2/2 Csillag901 válasza:
Nyugodtan írj neki. Akár kérj elnézést, vagy csak kérdezd meg hogy van, ahogy érzed. Semmit sem veszítesz. Sok sikert! :)
2017. máj. 8. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!