Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi ez az egész?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez az egész?

Figyelt kérdés

Röbid leszek a storyval.. 3 és fél éves kapcsolatom volt az exemmel, másfélévet távkapcsolatba voltunk, nagyon keveset találkoztunk, aztán a közelbe költöztek, szinte mindennap találkoztunk.. én másztam ki a depresszióból ő esett bele.. teljesen ki boltam fáradva mert minden erömmel probáltam motiválni őt, probáltam segiteni neki, volt siker de nagyon makacs volt.. a baj az volt hogy sokszor szakitottunk mert szünetet akart, élvezte mutogatni magát másnak meg variálgatni másokkal én meg ezt az egyet nem tudtam tolerálni... igy a végén 3 és fél év után szakitottam véglegesen.. eltelt másfél év és már nagyjából egy éve tudom megbizhato forrásbol h egyre depressziosabb, rosszabbul van, hiányzok neki de tul makacs h beismerje ezt nekem is, nem is beszéltünk szakitás ota, de ugy gondolom h ahhoz h tárgyaljunk nem én kell kezdeményezzek és bocsánatot kérjek...

Viszont, eltelt másfél év és még mindig érzem h valami hiányzik.. azota nem volt semmi értelmes legalább egy honapos kapcsolatom se, egyszerüen senki sem felelt meg sehogy se... mindenképpen szeretnék lépni már valahova ugy hogy eredménye is legyen..valami ötlet ezzel kapcsolatba?

Mindig rendes válaszokat adok ugyhogy ezt most elvárnám én is.. köszi

2017. máj. 8. 00:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Azzal kezdtem, hogy beleképzeltem magam a helyzetbe. Próbálj ne úgy nézni rá, mint valakire, aki másokkal kavart, akivel összevesztél és akivel szakítottál. Nézz rá úgy, mint egy emberre, akit nagyon szerettél egyszer, aki melletted volt, aki egy barát volt. Ha a második szemszögből nézed, mit tennél? Én felkeresném, megkérdezném, hogy van és ha tényleg szüksége lenne rám, mellette lennék, mert egyszer mégis csak fontos volt számomra.
2017. máj. 8. 01:54
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm az ötletet, és szeretném azt is megköszönni h azt a pár elírt betüt nem hánytad fel és nem azzal kezdted, hogy először tanuljak meg írni :)

Másodszor tetszik h megprobáltad beleképzelni magad a helyzetembe..

Viszon írtam hogy röviden próbálom elmesélni..

Nos én elfogadó nyitott személység vagyok, olyan lányokkal is probáltam akinek már volt gyerekük, abból az indokból hogy talán komolyabban veszik a dolgokat, mert már van egy felelősségük...de mindig hiányzott valami, na de nem ez a lényeg...

Tudod arra gondoltam hogy kell mutasson egy hajlamot, legalább egy annyi hogy szia, és kész vagyok tárgyalni.. vagy halljam azt hogy van barátja jól vannak stb.. csak ez a lehetetlen helyzet jó volna véget érjen..

Közben kikölzöztem külföldre is több indokbol de nem miatta, sokat nem tudod emberek közé járni mert későig dolgozom.. de hazafele a buszon próbálkozok háthamázlim lesz..

Ahogy írtad valahogy úgy tekintek rá most mint valami multbeli valaki akivel akkor jó volt, de valami eléggé hiányzik ami vele volt, és igazábol tudom hogy türelmes krll lennem, és az is vagyok, de nem állhatok zsebre dugott kézzel, szóval tudom h valamit kéne tennem csak nem tudom mit hogy ki kivel... bonyolúlt..

2017. máj. 8. 22:02
 3/4 anonim válasza:
Szia! Szerintem valahogy mindeképp beszéljetek. Ha kell, kezdeményezz Te, hisz úgy látszik, mintha még mindig éreznél iránta valamit. Lehet, hogy ez most hülyén hangzik (meg nem vagyok tul idos, nekem is csak egy komoly kapcsolatom volt/van.) de ha mással nem érezted olyan jól magad, mint vele, akkor lehet, hogy Ő az igazi, sztem simán ki tudod szedni a depiből, lehet Te hiányzol neki, csak nem vallja be.
2017. jún. 7. 21:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a tipped, hajlandó vagyok beszélni de egy kapcsolatba nincs hely szerintem a túlzott büszkeségnek, nekem pedig minimálisan egy "szia" -ra van szükségem, ennél lejjebb nem ereszthetek, utána hajlandó lennék tárgyalni, de ez is max csak a jövő.. addig is szeretnék átlépni rajta h ne zavarjon be a jelenlegi életembe ez a dolog vele ami elmúlt, ezt szeretném valahogy kiiktatni mert zavar a kapcsolataimban...
2017. jún. 9. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!