Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit csinaljak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csinaljak vagy hogy felejtsem el?

Figyelt kérdés
Van az a fiu akirol korabban is irtam es elmondtam neki hog tetszik de o azt irta hogy nem tetszem neki annyira nem esett rosszul mert valahol szamitottam ra es utana probaltam elfelejteni de nem ment es azt is tudom hogy ki tetszik neki de nem tudom elfelejteni meg mindig nagyon tetszik de tudom hogy en neki nem

2017. máj. 7. 16:44
 1/1 anonim ***** válasza:
0%
Ez itt nem a facebook!Hol írtál korábban?Szerinted mi tudjuk az előző kérdéseidet?Biztos rusnya vagy!ciánt vegyél be aztán kész!Miért nem a szüleidet kérdezed meg?Retardált.....
2017. máj. 7. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!