Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy változhatott meg ennyire a véleménye?
Figyelt kérdés
Van egy lány kb.2 éve elmentünk horgászni egy tóra. Ott el voltunk, de csak annyi volt hogy ahogy feküdtünk többen a sátorban. Megöleltem és fogtam a kezét.meg is kérdeztem hogy zavarja e? Azt mondta, hogy nem. Ez csak annyi volt. Aztán egyre többet lógtunk együtt. Csak nekem közben volt barátnőm. Tudom szemét vagyok meg minden. Beszélgettünk is erről hogy most mi legyen,de sokkal fiatalabb mint én meg nem tudtam hogy mit is akarok. Aztán vissza ment kollégiumba. Ott is találkoztunk vagy 2x beszélgettünk,de nem tudtam eldönteni, hogy vele legyek vagy a barátnőmmel. Ez kB. Itt is lett vége mert mondta, hogy döntsem el. Nem akartam hülyíteni ezért nem is volt még egy puszi sem. Rá kB egy évre beszéltünk megint, de akkor mintha nem is ő lett volna. Ilyeneket mondott hogy hülyeség volt meg hogy megbánta ami nekem elég rosszul esett. De tegnapig úgy el is múlt minden. Tegnap ballagott és tesója meg keresett hogy kölcsön tudok e adni 2 hangfalat meg erősítőt mert bulizni akarnak. Fel is mentem össze kötözgettem nekik. De akkor mondták, hogy maradjak. Maradtam is, de meg bántam. Ugyan úgy nézett rám mint régen, de viszont mindenki mondogatta hogy maradjak ő pedig valami olyasmit oda szólt hogy ha menni akar akkor hagy menjen. Végülis maradtam, de folyamatosan egymást néztük pedig ott volt a barátja is. :( most akkor ennyire meg haragudott rám azért amiért nem tudtam eldönteni? Vagy mi lehet itt? De ha haragszik akkor miért néz úgy rám mint régen? Meg folyamatosan? Tegnap kicsit hülyén jött volna ki ha félre hívom beszélgetni. Facebookon meg nem igazolt vissza . Nem tudok neki írni. :( mit csináljak? Én tuti, hogy szerelmes vagyok:(2017. máj. 6. 22:42
1/3 anonim válasza:
Ez eléggé a te hibád, el kellett volna döntened akkor, hogy mit akarsz. Most egy kis bűntudatot és féltékenységet akar belőled kiszedni, és ezek szerint sikerrel. Muszáj lesz továbblépned
2/3 A kérdező kommentje:
Ez tényleg az én hibàm. De akárhányszor találkozunk ugyan úgy néz rám mint régen és ezt a nem tudom el felejteni mert előtte szinte rám se nézett azóta mióta volt az a sátras történet azóta úgy néz rám, hogy abból minden látszik. Haverom is mondta, hogy látszik hogy folyamatosan engem néz... De nem akarom el felejteni. Mit tudnák tenni?
2017. máj. 7. 15:41
3/3 anonim válasza:
Szerintem azt akarja,hogy te is érezd át azt amit Ő érzett akkor.Ha tényleg szereted és tudod,hogy vele akarsz lenni akkor mondd el neki.Ha máshogy nem megy akkor keresd meg,menj el hozzájuk és mondd el neki,hogy mit érzel és hogy mennyire megbántad,hogy akkor nem őt választottad és hogy szeretnéd hogy minden olyan legyen mint régen volt.Ha érez még irántad valamit akkor azt látni fogod rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!