Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjam el neki? Vagy mi legyen? Hogyan tovább? Mi a véleményetek ezek után rólam? 17/L
Figyelt kérdés
A párommal 2 és fél hónapja vagyunk együtt. Ezt megelőzte 2 hónap kavarás, románc. Ami azt jelentette, hogy tökre úgy viselkedtünk mint egy szerelmes pár, csak titokban. Akkor nagyon ereztem h szeret es ki is mutatta mindig. De mostansag elhanyagol. Van hogy napokig nem ir, nem keres. Ezt sokszor mondtam is neki h beszeljuk meg de nem valtoztatott rajta. Multkor egyik regi baratommal talalkoztam es varatlanul megcsokolt. En nem ellenkeztem, mert oszinten megmondom h hianyzott mar h valaki ereztesse h szeret es fontosvagyok neki. Most azt tervezem, hogy egyik nap szakitok a parommal(akit nagyon de nagyon szeretek es megol a banat h nem viszonozza) es masik nap ossze jovok ezzel a bizonyos regi baratommal (akivel azelott is kavargattunk mar). Azert gondoltam h egyiknap szakitok ezzel es a masik nap ossze jovok a masikkal, mert nem birnam ki a fajdalmat. De valaki legalabb ott lenne es segitene tullepni ezen.2017. máj. 2. 22:03
1/5 anonim válasza:
Azért abva gondolj bele, hogy a párodnak ez hogy esne, ha te szakítás után másnap össze jönnél valkivel. Gondolj bele neked fordított esetben milyen érzés lenne?
3/5 anonim válasza:
Szerintem nem szereted a barátodat. Lehet, hogy van pár szép emléketek, közös élményetek, de ha mással csókolózol, akkor hősszerelmes már tuti nem vagy. Ezzel amúgy nagy baj nincs, tekintettel arra, hogy a barátod konkrétan cseszik rád nagyívben, csak akkor ne írj óriási szerelemről meg világra szóló fájdalomról. Max gyűlölsz egyedül lenni, amit szintén megértek, de az nem ugyanaz, mint a szerelem.
Én leírtam a véleményem, mérlegelj :D
19/F
5/5 anonim válasza:
Nekem nagyon szarul esne ha barátnőm szakítani és rögtön össze jönne mással.A másik srác helyébe is szarul esne hogy csak ilyen pótlék vagyok . rossz öttlet így rendezni nekem ez a veleményem 21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!