Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem, vajon viszonozza?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem, vajon viszonozza?

Figyelt kérdés
Egy lánnyal elkezdtem ismerkedni, vagyis jobban megismerni, mert 1x találkoztunk már és azt láttam kedvel. Elkezdtünk beszélgetni Facebookon, majd 1 és fél nap múlva megbeszéltük hogy talizunk, olyanok voltak hogy a fejét a vállamra tette, én átöleltem ilyesmik, egymás szemébe néztünk mélyen de pont megzavartak minket mert jöttek ismerősök,ilyesmik voltak. Erre 1nap múlva, azaz ma beszéltünk fbn, nem ért rá, bnőjével volt, majd későn ki akart hívni, de inkább megbeszéltük hogy holnap suli után(mert 1suliba járunk) sétálunk stb hazakisérem. És nem tudom hogy vajon eddig hogy állhat hozzám.. Tudni kell hogy én 2honapja szakitottam a barátnőmmel, es ő is kb.(micsoda véletlen amugy) és látom h érdeklem stb. És olyat irt ma nekem, mikor elmélyült minden, mármint hogy komoly témáról beszéltünk hogy olyan jo hogy megismerhetjük megismerhettük egymást, meg hogy annyira örül hogy nem csak a Dóri(a legjobb barátnője) van neki, es azt is hozza tette hogy ne értsem félre. Minden reggel ir nekem hogy Jóreggelt stb hogy aludtál ilyesmik, minden este elköszönünk meg minden. Viszont furi hogy mikor képet küldök akkor nem akar irni semmit marmint nem is az hogy ha képet küldök , hanem hogy ha pl bókolok elhallgat és cukin mosolyog rám :3 megadta a számát is, és hétvégén filmet nézünk náluk, szerintetek mi az esély az egészre? Mindig beszélünk, ha nem talizunk írunk, sose hagyjuk egymást :) Vélemény? Lehet még felejti el a volt barátját és idő kell neki? Mert mikor a legelején beszéltünk a volt dolgokról röviden de ugy h par mondatba max, akkor mondta hogy picit hiányzik neki az a gyerek. De nincs kibukva semmi, látom hogy bir engem. Szerintetek időt kéne csak adnom ennek?

2017. máj. 2. 00:44
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocsi mindenkitől ha valamelyik szo hülyeség, a telefonom kijavítja:/
2017. máj. 2. 00:47
 2/5 A kérdező kommentje:
Esetleg ha minél többet lennék vele kettesben?
2017. máj. 2. 00:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Aham megfejtetted időt kell hagynod . Nem eszik olyan gyorsan a bablevest és nem fogja gyorsan kifingani . Sorry csak ezzel azt utaltam hogy nem kell gyorsan mindent . A saját kapcsolataimból is gyorsan akartam mindent és ezt nem szabad ez szúrta el leginkább mindet .
2017. máj. 2. 06:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Pontosan. Jól alakul, de elsietni nem kell semmit, azzal nagyon el lehet rontani. Ismerkedjetek ugyanígy, érezzétek jól magatokat utána kialakul :)
2017. máj. 2. 07:34
 5/5 Viki 17 válasza:

Tok jol alakul az egesz, nekem is igy kezdodott mi den amikor Ott allt a suli elott es lattam rajta hogy tok fura kepet VAG(suli kezdes) es elkezdtük beszélgetni utana amikor szunetunk volt (1 órás! 🙃) akkor le ültünk a fűbe, o le fekuldt es meg a mellkasára, es zenet hallgatunk meg beszélgettünk de amikor vege lett a sulinak akkor meg irt nekem hogy aludj jol meg holnap megint alszunk eggyut? 😄

Kb ilyen volt nekem 1es fel hónapig :3

2017. máj. 2. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!