Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kér ilyenre? . (többi lent) L/16
Szerintem vagy megharagudt rad mondjuk az kizarva mert ha szivecsket kuld... De szerintem le akar teged koppintani.
habar en ehez meg tul fiatal vagyok igy ezt meg nem tudhatom annyira. :D
2017. máj. 1. 20:56
Kérdezd meg , de ne legyél hisztis vagy számonkérős , mert akkor úgy fogja érezni hogy menekülnie kell.
2017. máj. 1. 21:19
3/8 A kérdező kommentje:
Nem merem megkérdezni mert akkor azzal jön hogy hisztizek ha nem hisztizek akkor is
Nem egyeznek az igényeitek. Ő nem tud ennyit beszélni, nincsenek annyi témái, nem olyan nagyon csevegős típus, hogy a semmiről is képes akár órákat beszélgetni. Önmagában is szeretne lenni, hogy a saját érzéseit letisztázza, magában elmélkedjen, a saját gondolataival legyen elfoglalva,ne csak veled. Ne legyél önző vele. Ha neki erre van szüksége, akkor hagyd meg neki. Szerintem nemigazán illetek össze, vagy esetleg túl kicsi vagy még, hogyha így erőlteted neki, hogy folyton dumáljatok. Tényleg kell mindenkinek a levegő, a tér, szüksége van rá, hogy legyen kicsit magában is,a z is nagyon fontos; így tudhatja meg, így ismerheti meg, hogy ki ő. Hagyd meg ezt neki
2017. máj. 1. 21:48
5/8 anonim válasza:
szia ismerős elmesélem de remélem neked nem igy lesz a férjem elött volt egy pasim totálisan bele voltam zúgva meg ő is teltek a hónapok és kezdtem észre venni hogy elég furcsa ahogy fb-kon irogat mintha nem is ö irna mikor személyesen rá kérdeztem azt mondta hogy nem ő irta feltörték a gépet és én elhittem de mikor meg láttam a telefonját hogy üzije jött minden világossá vált neki nem én kellettem meg csalt tehát ennyi remélem neked nem ez lesz a vége
2017. máj. 1. 21:50
6/8 A kérdező kommentje:
Én hagyom nagyon is engedékeny vagyok vele sosem erőltetek semmit minden úgy van hogy ő akarja ezért nem értem mi baja
7/8 tejfol666 válasza:
Ha nemjárkál vagy beszélget más lányokal akkor nincs gond(főleg ha sokat ül gép előtt, pld. gamer).
Személy szerint én se szeretem a barátnőm egész nap a nyakamon lóg, hétfőtől péntekig eggyüt vagyunk (koli, aztán hétvégére hazamengyünk), de a hétvége had legyen már az ezény. Nekem is rinyált a barátnőm hogy nem hivom vagy irok neki, b+ "i have shit to do" nem csak ti körülöttetek forog a világ. Mindenkinek van saját élete és problémái, nemvárhatod el hogy egésznap ott legyen és azt szajkózza neked mennyi szép, okos stb... vagy. Viszont ha valóban úgy érzed hogy teljesen elhanyagol vagy már nincs miről beszélnetek hagyd ott a ge*ibe, mert valószinüleg van valakije vagy csak simán rád unt.
Remélem segithettem.
2017. máj. 2. 01:41
8/8 A kérdező kommentje:
Dolgozik de a szabadidejében velem van vagy alszik
Kapcsolódó kérdések: