Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon ciki ha egy lány miatt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ciki ha egy lány miatt sírok?

Figyelt kérdés
15 leszek, van már barátnőm, de minden órában, minden ölelésben egy olyan lányra gondolok akit neten ismertem meg és titkon jobban szeretem​mint a barátnőmet kozben neki is van mása és vagy már 2 honapja nem beszéltünk. Annyira hiányzik hogyha meghallom a vibert vagy messengert ugrok oda hogy nem ő írt-e..De a távolság miatt van minden..Balkuki voltam.. ti mit gondoltok?
2017. ápr. 29. 22:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Szakits a baratnoddel
2017. ápr. 29. 23:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem sem igazságos a barátnőddel szemben.Ha nem szereted igazán,akkor ne hitegesd,mert így te sem leszel boldog.Sosem tudhatod,hogy lesze még lehetőséged a másik lánynál,ha meg nem akkor majd keress valaki olyat akit igazán szeretsz.
2017. ápr. 29. 23:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is dobd a barátnődet. Egyébként miért nem beszéltek már?
2017. ápr. 30. 08:37
 4/4 anonim ***** válasza:
ne bantsd meg a baratnodet de szakits vele,mert ez nem fair amit vele csinalsz,hogy hazudsz a vele szembeni erzeseidrol es ha ezt megtetted akkor probald meg felvenni azzal a lannyal a kapcsolatot :D (a tavolsagot meg meglehet oldani )es eggyaltalan nem ciki ha egy lany miatt sirsz :D (de mondjuk en 13-eves fiu vagyok es nem sokat tudok meg az ilyesmirol szoval... nekem ez lenne a tanacsom gondolom ez nem segit sokat hiszen nagy esely van ra arra hogy neked is tobbszor megfordult mar ez a fejedben )
2017. máj. 1. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!