Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Az ciki ha egy fiú sír egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ciki ha egy fiú sír egy lány után?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretek egy lányt, de sajnos nem jött össze, mert van barátja. Nem sokára elköltözöm, így alig látjuk egymást.

17/F

2017. ápr. 28. 18:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Amikor szakítottunk a barátnőmmel én is sírtam egyet, senki sem cikizett miatta.
2017. ápr. 28. 19:03
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Sírd ki magad nyugodtan, ha úgy érzed, nem ciki. Aztán fel a fejjel.:) 18/F
2017. ápr. 28. 19:25
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem ciki. Sokan csinalják, főleg ha szerelmi bánatuk van. Nincs ebben semmi :)
2017. ápr. 28. 19:26
 4/11 anonim ***** válasza:
52%
Tudod, bolond aki sír egy lány után...
2017. ápr. 28. 19:34
 5/11 Hooligan98 válasza:
Egyáltalán nem ciki. Miért lenne az?
2017. ápr. 28. 19:42
 6/11 anonim ***** válasza:
Emiatt sosem ciki sírni.
2017. ápr. 28. 20:01
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem az, gondolj arra, hogy még mindig jobb mint mondjuk évekkel később egy gyomorfekély mert milyen férfias vagy ha elfolytod a könnyeidet... Az ilyen jellegű témát, nem úgy kell megközelíteni, hogy fiú vagy lány-e az illető, hanem hogy ember vagy, egy embert pedig elég sokszor az érzelmei vezetik a józan paraszti ész helyett, amit mondani is szoktak az érzelmek elvakítanak, inkább tudd le egy jó sírással aztán láss józanon, mint hogy hülyeségeket csinálj, vagy károsítsd a szervezetedet amúgy meg a költözésre gondolj úgy, mint egy lehetőségre, hogy rengeteg új embert ismersz majd meg és talán ott lesz leendő párod is.
2017. ápr. 28. 20:26
 8/11 anonim ***** válasza:

"...de mégis megteszem majd ezután..." :P

2017. ápr. 28. 22:00
 9/11 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem az.Sok fiút láttam már sírni és tisztelem ezért őket.Amugy is azt mondják,hogy ha egy fiú sír egy lány után igazán szerette őt.Ám ne érdekeljen,hogy mi ciki vagy nem,ha sírni van kedved akkor sírj nyugodtan. 16/L
2017. ápr. 28. 23:20
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem ciki, novemberben én is sírtam.
2017. ápr. 29. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!