Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes társkeresés történetek?
Figyelt kérdés
Akinek sikerült megtalálni ott a párját. Érdekelnek történetek hogy jöttetek össze,hogyan sikerült.Üzenetben is írhattok,ha tudtok segíteni hogy s mint csináljam. Én már bebizonyosodtam róla hogy ez nekem való..sajnos a való életben nincs szerencsém és soha nem jött össze. Neten keresztül annál inkább. Jó tudom a velejárójait hogy sok a kamu meg minden de azért sok normális embert is lehet találni. Írjatok ide vagy üzenetbe akik hisznek ebben és sikerült már nekik. Legjobb ha privátban írtok 20f2017. ápr. 29. 15:58
1/3 anonim válasza:
Én kifejezetten hiszek ebben, legalábbis nekem a netes ismerkedések eléggé sikeresek voltak. Még tizenéves koromban több hosszabb kapcsolatom is volt úgy, hogy neten ismerkedtem meg a lányokkal. Több olyan eset is volt, hogy a lányok vették fel velem a kapcsolatot társkereső oldalakon, mert pl. egy vonattal jártunk reggelente és hasonló okok végett írtak. Szóval én úgy vettem észre, hogy a neten a lányok is kezdeményezőbbek. Most a párommal szintén neten ismerkedtünk meg egy társkereső oldalon. Már 8 éve vagyunk együtt, közös lakásban élünk. Tehát ez már egy elég komoly és úgy tűnik végleges kapcsolatnak mondható.
28/F
2/3 anonim válasza:
Bár nem személyes tapasztalat, de az egyik tanárom egy társkeresőn ismerte meg a férjét. Mostmár egy tündéri kis család, nemrég született meg a baba. :)
3/3 anonim válasza:
Nekem is van olyan (felnőtt) ismerősöm, aki társkeresőn talált párt. Mára már házasok és két gyerek is van. Szerintem a társkeresőkre is igaz az, mint szinte minden másra: ha okosan használod akkor segíthet. Én abszolút hiszek ebben, mert kicsit introvertáltabb vagyok, nehezebben nyílok meg. Szeptembertől ha minden jól megy elkerülök itthonról (egyetemista leszek), erősen fontolgatom hogy regisztráljak Tinderre. 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!