Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a lányok?
Miért ilyenek a lányok? Én egy 182 cm magas 95kg (testalkatom olyan, mint a képen látható úriemberé)és eddig ahányszor találtam egy lányt, aki tetszett és valóban szerelmes lettem belé, ő elutasított. Általában a mostani tini lányoknak az életkorához legalább 2 évet hozzá kell adni, hogy megkapjuk az Ő barátjának az életkorát. Jelenlegi osztálytársam 15 éves sincs, de a barátja 22 éves. Ez csak szerintem idegesítő?
1. valaszolo vagyok..
lehet hogy te erettebb vagy mert hat mindig vannak kivetelek de lehet hogy csak szimplan nem jossz be nekik... szerintem varj meg... csak 15 eves vagy es akkar hogy is nezzuk akkor is ha erettebb vagy mint a korodbeli fiuk meg 15 vagy es a legtobb lany azt gondolja magaba a korod halattan hogy meg pelyhes vagy, ha erted amire gondolok.. a lanyok jobban szeretik a tapasztalt sracokat, akik tudjak hogy hogyan es hol kell megerinteni egy lanyt es en nem szexre gondolok hanem csak pl sima setalasra... azok akik mart tapasztaltak tudjak hogy mikor jon az a pillanat mikor "veletlenul" megerintik vagy mikor kell megfogjak egy lany kezet vagy mikor olyan a hangulat hogy csokolozzanak... mint 15 eves nem tudhatod mindezt mert meg tul fiatam vagy ahoz hogy egy komoly kapcsolatod legyen... ez mind cuki hogy szerelmes vagy es probalkozol es ez mind jo de nem fog ugy osszejonni ha nem vagy turelmes...
egy fiunak tanulmanyozni kell a lanyokat hogyha tenyleg el akar valamit erni naluk... es a lanyokkal is igy van.. en is oldalakat olvasok legfokepp a fiuk testbeszedet meg a szavak tenyleges jelenteset probalom megerteni... es mindez nagyon nehez nademind1... azt mondom hogy probalkozzhatsz de en inkabb turelmesebb lennek
Igaza van #5-nek tényleg türelmesnek kell lenni, mert mindig akkor történik valami jó amikor nem számítunk rá. :)
Igazából nem minden lány ilyen, itt is vannak kivételek :). Engem nem is igazán érdekelnek azok a fiúk akik 2 vagy több évvel idősebbek/ fiatalabbak :D nálam.
15/L
Fiatalon tarthatod magad èrettnek :/
Én 14 éves korom óta nem azt csinálom amit anyám mond, 16evesen már egyedül laktam , 17 éves korom óta dolgozok, 18-19 éves korom óta tartom el magamat teljesen önállóan,
Nyilván való hogy egy 15 éveshez képest, több a tapasztalatom, nem mondom hogy véresen komoly vagyok, mert akkor hazudnék, általában mindent viccnek veszek :) úgy könnyebb elviselni sokmindent :)
Munkámat is amennyire tudom, elvègzem, arra figyelek, de ha nem kell ott sem vagyok komoly :)
Általában azért kezd a korom beli fiatalabbal, mert meg akarja húzni...
De ez van, ritka az aki szerelemből, másrészt, a 15 éves lányok még nagyon kiszámíthatatlanok, ámbár,a 17-20 éves korosztály is O,o így bizony nehéz ismerkedni :D főleg hogy nem egy nagydarab mackós alkatú srác kell a lányoknak xd
Mindegy hogy milyen emberileg a srác , csak legyen magas, és vékonyabb 😂😂😂😂
FUCKYEAH XXI.század ....
Figyelj kérdező. Törődj a magad dolgával. Ne érdekeljen, hogy melyik párnál mi hogy van. Mutogatással, panasszokkal nem jutsz előbbre.
Elutasított? Oké, mész tovább. További figyelmet nem érdemel. Könnyű mondani, nem igaz? Engem is egy kicsit bánt, hogy eddig szinte egy csajnak sem kellettem. Igaz, még úgy randira sohasem hívtam el senkit. De az is igaz, hogy az egész párkeresés téma csak úgy 2015 ősz környékén kezdett el jobban érdekelni. Alig 2 év alatt pedig nem várok el rekorder eredményt.
"Csak az életemet akarom élni" Gondolj bele. Vedd észre, hogy mi az, ami a te életedben pozitívum, előny, és élj vele.
Miért ilyenek a lányok? Észrevettem, hogy sokan férfit akarnak, egzisztenciával, tapasztalattal.
Én pl egy 17 éves srácként, 0 randival a hátam mögött, átlag kispolgárként mégis hogy a fenébe tudnám ezt nyújtani? Sehogy. Nem is akarom.
Tudj kezdő lenni. Tudj belenyugodni abba, hogy kezdőként bénázol, kevés lánynak jössz be, amelyiknek meg tetszel, te nem bírod... Lehet, hogy 10 év múlva akárkit meg tudsz szerezni.
Légy kezdő. Menj lépcsőfokról lépcsőfokra. Először próbálj beszélgetni lányokkal 1-2 szót. Először azokkal pl. akiket ismersz (én most tartok itt)
Később tán azokkal, akiket nem is ismersz...?
És talán lesz valami.
Nekem pl. az a problémám, hogy sok lány gyereknek néz. Legalábbis a korosztályomban. Nincs tapasztalatom, ráadásul annyi idős vagyok, mint egy 10.-es, pedig 11.-be járok (6 éves koromban kezdtem a sulit)
És egy 10.-es ismerősömnek már a 2. bnője van. Szóval nem feltétlen a koron van a hangsúly. Hanem, hogy hogy tudod "eladni magad". Vagy nem tudom... 17f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!