Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit mondjak neki? 15/f

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak neki? 15/f

Figyelt kérdés
Sziasztok, van egy lány aki 17 éves én meg 15 (Fiú) és nagyon tetszik, de még soha nem beszéltünk, egy iskolába járunk de nem egy osztályba és reggel szoktam őt látni mivel egy vonattal járunk be, és ő is mindig engem néz meg én is őt, és az lenne a kérdésem , hogy mit mondjak neki ha még soha nem beszéltem vele?? 15/f a válaszokat előre is köszönöm!

2017. ápr. 28. 21:24
 1/5 anonim ***** válasza:

minden kezdet nehéz, viszont ha egy 2 évvel idősebb lány a kiszemelted akkor bizony lehetnél legalább annyira talpraesett, hogy ezt megoldjad

ennek ellenére hajrá, mondd el neki hogy mit gondolsz, mit érzel és hogy lenne-e kedve eljönni esetleg valahová.

2017. ápr. 28. 21:39
 2/5 A kérdező kommentje:
baj ha 2 évvel idősebb?
2017. ápr. 28. 21:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem előszőr mindig köszönj neki reggel a vonaton amikor meglátod. Aztán pár nap után kérdezz rá valamire, pl hogy megmondaná e mennyi az idő... vagy pl hogy "mi egy suliba járunk igaz? Te melyik osztályba jársz?" vagy valami ilyesmi. És akkor a suliról el tudtok kezdeni beszélgetni és onnantól jön a többi. 15/L
2017. ápr. 28. 21:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem baj, csak nem annyira gyakori felállás, csak legyél magabiztos ;)
2017. ápr. 28. 21:50
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a bíztatást :)
2017. ápr. 28. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!