Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy momdjam el a fiúnak hogy járni szeretnék vele? Tudom hogy a fiúnak kell de ő szerinzem nem meri. én is tetszek neki és ő is nekem! Még úgy élőbe nem beszéltünk csak szivattuk egymást! Nem vagyunk osztálytársak!
Figyelt kérdés
Köszönöm a normális válaszokat !nagyon fontos lenne!Ja és chaten szoktunk beszélni!13L2017. ápr. 28. 06:42
1/4 anonim válasza:
Ez olyan hogy a legjobb védekezés a támadás . Szóval mondd el neki kedvesen. Ennyit tudok hozzá kezdeni.
2/4 anonim válasza:
13 évesen ne akard egy fiúnak sem a nyakába varrni magad! Várj még 1-2 évet a fiúzással.
3/4 anonim válasza:
Na 2-es, megjött az ügyeletes "várj még azzal" erkölcscsősz. Ülj le, egyes, takarodj haza.
A kérdésre:
Már miért ne mehetnél te oda hozzá? Ha félénk a srác, de úgy gondolod, hogy bejössz neki, és ő is neked, akkor nyugodtan odamehetsz hozzá. 21. század van, ebben nincs semmi kivetni való. Sose értettem ez a "neki kellene" marhaságot. Nálam is kezdeményezett a lány régen, és milyen jól jártunk vele :) több éves kapcsolat lett belőle.
4/4 anonim válasza:
Tudod, egyenjogúság van.
NINCS olyan, hogy "a fiúnak kell".
Viszont ne azt mondd, hogy járni szeretnél vele, hanem hívd el erre-arra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!