Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti furcsának vagy sértőnek találnátok, ha egy lány sosem írna nektek elsőként?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 26. 20:23
1/11 anonim válasza:
Ezt még nem, de azt már annál inkább, ha semmi nem érdekelné velem kapcsolatban, nem kérdezne, érdeklődne.
2/11 anonim válasza:
Nem találnám sértőnek, egyszerűen csak arra következtetnék, hogy valószínűleg nem tetszem neki.
3/11 A kérdező kommentje:
De ettől még miért ne tetszenél? :D
2017. ápr. 26. 21:33
4/11 anonim válasza:
Nagyon rosszul venném ez teljes elutasítás. Gyakorlatilag azt mutatod ki vele h le sem szagod.
5/11 anonim válasza:
3: Talán azért, mert ha érdekelném, akkor ő is kezdeményezne néha beszélgetést?
6/11 A kérdező kommentje:
De hát nem a fiú dolga írni?Nálam mindig is szabály volt,hogy sosem írok elsőre.De akkor lehet,hogy volt akit megbántottam egy cseppet :D
2017. ápr. 26. 22:03
7/11 anonim válasza:
Nem, nem a fiú dolga.
De ha ilyet írna egy lány, hogy "mindig a fiú dolga írni", attól biztosan nem lenne szimpatkus számomra.
8/11 A kérdező kommentje:
Hupsz hát akkor én nem vagyok az 😂amíg mondjuk nem lennék valakivel kicsit komolyabban addig nem írnék.Most őszintén jobb ha egy lány tapad?
2017. ápr. 26. 22:09
9/11 anonim válasza:
Az se jó, ha túlságosan tapad, de az se, ha teljesen passzív (ez vagy azt jelenti, hogy nem érdeklem, vagy azt, hogy úgy áll hozzá, hogy "a fiú dolga", ebben az esetben viszont engem nem érdekel a lány). Azt szeretem, ha kb. annyiszor ír, mint én.
10/11 anonim válasza:
Igen, az elején a fiú dolga, de ha napi szinten beszéltek, akkor neked is illik beszélgetést kezdeményezni, mert elbizonytalanodhat a fiú, hogy érdekled-e egyáltalán. Szóval írj rá legalább 3-4-ből egyszer te.
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!