Furának találnátok ha egy lány egy boltban a férfiosztályon nézelődik?
Senkit nem fog érdekelni. Inkább azt hinnék, hogy ajándéknak lesz. Legalábbis nekem nem az lenne az első, hogy valaki olyan helyen nézelődik, amihez egyébként semmi köze.
Én idén leszek 25, de mivel alacsony és vékony(inkább normál) alkat vagyok, így jók rám a gyerekruhák is. Ha Tescoban vagy bárhol máshol ahol van gyerekrészleg, azt is megnézem, mert tök jó göncök vannak ott. A felnőttből meg van, hogy még a kis méret se tökéletes.
Hogy valakinek vásárol.
Ha öcsémnek akarok venni felsőt még próbálom is, mert közel egy méret vagyunk.
Egyszer sem néztek rám furcsán.
Érdekes esetem csak a baba részlegen volt, felnőtt vagyok de fiatalabbnak nézek ki. Rokonom babájának néztem ajándékot amikor megmordult a hasam, ilyenkor szokásom hozzá nyúlni. Akkor is odakaptam egy pillanatra. A két közelemben nézelődő nő utána úgy nézett rám, mintha egy gyermek prostituált lennék...
Nézz körül, a világ legáltalánosabb dolga, hogy a nők végigmatatják még a férfirészleget is. Érti a fene, de nincs olyan, hogy ne lássad ott őket, ott vannak, nem is kevesen, mert nekik mindent szabad. Bezzeg, ha egy srác nem szedi elég gyorsan a lábát, mikor keresztülhalad a női részlegen, azt rögtön hírbe hoznák. Most már hagyjuk lassan el ezeket a magyarázatokat, hogy a pasijának veszi. Ez már nem az a férfigeneráció, mint az előző, hogy csak úgy bármit random rájuk lehet adni. Nyolcszor hiúbbak már mint a barátnőik. "Mama vett a Papának egy jó kis barna klottnadrágot, mert jó árban volt, kicsit nagy rá, de jó lesz az, majd fölhajtom, ozt elhordja..."
(Hát egy fiú jobban félne tőle, ha azzal a babarózsaszín pulcsival kéne beállnia a sorba, nyugi, a te kezedben észre sem veszik, a kasszások meg azt se tudják, hova kapjanak, már rég nem azt elemezgetik, hogy 6518. vevővel melyik lehúzott ruhadarab párosult.)
Én fiú vagyok és nem nagyon tudnak már meglepni a férfiosztályon nézelődő nők. Rendszeresen kérnek meg, hogy vegyek fel egy kabátot, mert a hapsijuk/öccsük ilyesmi alkatú és jó lenne-e rá. Meg olyan is volt, hogy egy nő megkért, hogy vegyek le a felső vállfáról egy télikabátot, levettem és vígan felpróbálta magára, válogatott, egyértelműen saját részre.
De ha nagyon zavar, vedd meg a honlapjukon. Meg is jött a kedvem körülnézni, ma kedvezmény van.
Igen annak!
Mert nagy a valasztek a noi reszlegen is csak jol szet kene nezni tobb boltban!
Te no vagy akkor ne jarj az ellenkezo nem ruhaiba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!