Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utálom vagy szeretem?
Kb fél éve megismertem egy lányt aki eleinte tetszett, de ahogy egyre jobban megismertem annál távolabb kerültem tőle mert szinte mindenen összeveszünk, és utálom a viselkedését/személyiségét mert állandóan hergel engem, állandóan azt gondolom róla,hogy csúnyácska és,hogy nem akarok tőle semmit
De ugyan akkor ott van azaz énem is aki félti minden kis butaságtól, hiányolja és féltékeny ha mással látja. Akárhányszor alakul kapcsolatom mindig ez a vége ez most valójában mit jelent? Szeretem csak haragszom rá vagy egyáltalán nem szeretem? Talán gonosznak tűnök ezek alapján de nagyon is kedves tudok lenni ezek mellett, mindig én vagyok ott ha baj van megvédem mindentől stb. Akárhányszor próbálom magamban megválaszolni ezt a kérdést csak üresség tölt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!