Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Utálom vagy szeretem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utálom vagy szeretem?

Figyelt kérdés

Kb fél éve megismertem egy lányt aki eleinte tetszett, de ahogy egyre jobban megismertem annál távolabb kerültem tőle mert szinte mindenen összeveszünk, és utálom a viselkedését/személyiségét mert állandóan hergel engem, állandóan azt gondolom róla,hogy csúnyácska és,hogy nem akarok tőle semmit

De ugyan akkor ott van azaz énem is aki félti minden kis butaságtól, hiányolja és féltékeny ha mással látja. Akárhányszor alakul kapcsolatom mindig ez a vége ez most valójában mit jelent? Szeretem csak haragszom rá vagy egyáltalán nem szeretem? Talán gonosznak tűnök ezek alapján de nagyon is kedves tudok lenni ezek mellett, mindig én vagyok ott ha baj van megvédem mindentől stb. Akárhányszor próbálom magamban megválaszolni ezt a kérdést csak üresség tölt el.

2017. ápr. 26. 13:39
 1/2 Csucsu007 ***** válasza:
Szerintem valahol szereted, de nem tudnál vele járni
2017. ápr. 26. 15:01
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem szereted csak harangszól rá
2017. ápr. 26. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!