Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek erről?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
Nah szóval 16 éves lány vagyok,de még soha nem voltam szerelmes vagy nem is tetszett senki úgy komolyabban.Egyes fiúk szerint "érzéketlen"vagyok vagy éppen bunkónak nyilvánítanak ezért.Szerintetek tényleg így van?Mert tényleg rengeteg fiú próbálkozott nálam de egyik sem keltette fel túlságosan az érdeklődésemet.
2017. ápr. 26. 11:24
 1/3 anonim válasza:
77%

A szerelem az kémia.

Szóval valaki vagy meg fog vagy nem.

Vannak emberek akik nehezen esnek szerelembe vannak akik könnyen és azok bizony sokat szenvednek az életben mert érzelmei miatt sokan átgázolnak rajtuk és kihasználják hogy érzelmes.

Te pusztán nehezen esel szerelembe és még nem találkoztál olyannal aki igazán meg tudna fogni ebben semmi rossz nincs ugyanis nem vagyunk egyformák.

2017. ápr. 26. 11:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Legalább szigorú a tested?
2017. ápr. 26. 11:57
 3/3 A kérdező kommentje:
Szigorú?
2017. ápr. 26. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!