Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek erről?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek arról, hogy a mai 15-16-17 éves korosztály arrol sopánkodik, hogy mennyire csalódott a szerelemben? Ez ma már normálisnak számítana? Normális válaszokat kérek, előre is köszönöm!

2017. ápr. 16. 15:19
 1/8 anonim ***** válasza:
57%
Hát had sopánkodjanak istenem...
2017. ápr. 16. 15:22
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi, de sajnos nem ez volt a kérdés. :(
2017. ápr. 16. 15:30
 3/8 anonim ***** válasza:
61%
Mert a tiniknek ez a legnagyobb problémájuk. Még nem dolgoznak, nem kell házat/lakást fenntartaniuk, gyereket nevelniük.
2017. ápr. 16. 15:31
 4/8 anonim ***** válasza:
81%
sok évvel ezelőtt az ennyi idős hölgyek már rég feleségek, sőt, sokan anyukák is voltak, szóval szerintem normális a dolog. igaz, nem hiszem, hogy ez igazi szerelemből adódó bánat lenne, de nem értem miért baj ez.
2017. ápr. 16. 15:32
 5/8 anonim ***** válasza:
60%

Attol hogy valaki 17 eves érhette sok csalódás.. Pl engem is

18 eves vagyok, basztak at dobtak el, nem kellettem. Megesik

F

2017. ápr. 16. 15:52
 6/8 anonim ***** válasza:
75%
Attól hogy valaki fiatal nem lehet szerelmes? És amúgy meg téged ez miért zavar? Ha idegesít ne hallgasd. Ha téged csalódás ér te is tuti sopánkodsz. Ez egy tök normális emberi reakció a csalódásra. Csalódsz, kihisztized magad, tovább lépsz. Te sem hiszem, hogy máshogy működnél. És pont ebben a 15-16-17 éves korban kezdi el az embereket komolyabban érdekelni a másik nem. Miért fáj ez neked annyira?
2017. ápr. 16. 15:59
 7/8 anonim ***** válasza:
75%

Ez nem a 2000 után születettek sajátossága, a tinik régebben is ilyenek voltak.

Érzékenyebbek még, és fogalmuk sincs az életről. Nézz szét egy gimiben, hogy milyen embereket látsz. Semmi hosszútávú terv, semmi elképzelés a jövőről. Jól mondta az egyik előző válaszoló, nem kell háztartást vezetni, befizetni a számlákat, dolgozni, és azért lássuk be, a gimis "év végi hajtás" mégsem egy államvizsga. Van idejük, energiájuk sopánkodni, hadd csinálják.

2017. ápr. 16. 16:00
 8/8 anonim ***** válasza:

Beletartozik a kamaszkorba. Normális, ha ilyenkor már vágynak kapcsolatra. Szerintem. Én is sokszor megnézem a fiúkat, és álmodozok arról, hogy milyen jó lenne, ha lenne barátom, mert eddig még nem volt.:D

Maga az érzés, hogy valaki úgy szeret ahogy vagyok, olyan jó lenne. :))

Najoo túl sok romantikus filmet nézek. XD

14/L

2017. ápr. 16. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!