Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ervin_is_Y kérdése:
Szóval az van hogy van egy lány az osztály-omban és nem tudom mit kéne csinajal? (Bővebben a leírásban )
Figyelt kérdés
Na ahogy mondtam van egy lány akit szeretek de nem tudom hogy még éri vagy nem mert a lány nagyon népszerű de én nem nagyon , még a lány nagyon szép is ezért sok fiúval beszél és beszélt már és nem tudom hogy akkor még éri beszélni vele vagy nem és ha igen akor hogy kozelicsem meg mert ahogy már mondtam ő elég népszerű én meg nem . Nem tudom ha ez számít de még régebben még egy szer egy szer rám nézett de most már nem nagyon mi történt már mást szeret vagy nem is szeretet soha ???2017. ápr. 25. 22:00
1/8 anonim válasza:
Nem szurkálódásképpen, de szerintem járj be nyelvtan órákra.
2/8 anonim válasza:
hát komám megdöngeted a csajt és nm lesz para ;)
3/8 mojam válasza:
Ha tetszeni akarsz egy népszerű lánynak, akkor ajánlom figyelmedbe a 2-os magyar tankönyvet...
4/8 anonim válasza:
Mi. A. F**z. Bajod. Van ? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
5/8 anonim válasza:
Osztom az előttem levők véleményét, egyszerűen fájt végigolvasni a szöveget. Nem bántásból, de érted...
6/8 A kérdező kommentje:
Mi a fasz*os kocs*ok komentek ezek én kérdeztem valamit ára valaszojatok nem ára hogy én hogy írok b*zd mem .
2017. ápr. 26. 07:20
7/8 SIDLER22 válasza:
De ha írni se tudsz rendesen, hogyan akarsz becsajozni?
8/8 anonim válasza:
Szia :) Szerintem semmiképp ne rohand le vagy tapadj rá.Nem tudhatod,hogy van-e esélyed ha nem beszélsz vele.Keress valami hétköznapi témát pl.a sulival kapcsolatban.Figyeld meg,hogy hogyan reagál a közeledésre.A lénye,hogy ne hozzd fel a szerelem témát egy jó ideig.Előbb ismerd meg jobban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!