Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Na ez most azt jelenti hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na ez most azt jelenti hogy be jövök neki vagy csak én értem félre?

Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam lány(én is lány vagyok)és nekem nagyon bejön tudja hogy a lányokat szeretem.És ő szerintem a fiúkat szereti mert már sok pasija volt meg most is alakulóba van neki egy fiuval.De sokszor azt látom hogy néz és ha néz zavarba van meg ha oda nézek hirtelen elkapja a fejét de volt olyan is hogy órán szembe ült velem és 5mp-ig néztük egymást én meg még néztem volna de elkapta a fejét meg még volt olyan is hogy néztük egymást és vicces fejeket vágtunk egymásnak és mosolygott meg ha nevet akkor rám néz(nem mindig) de néha be is szól nekem valamit.Nem nagyon szoktunk beszélgetni köszönő viszonyba vagyunk.

2016. nov. 26. 12:05
 1/10 anonim ***** válasza:
53%

Azért néz mert furcsa neki egy meleggel egy osztályba járni. És amit csinál azt hetero lányként csinálja.

Hány éves vagy?

2016. nov. 26. 13:29
 2/10 A kérdező kommentje:
15
2016. nov. 26. 14:02
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem tudja, hogyan viszonyuljon hozzád. Az egyik lehetőség, hogy ő is a lányokat szeretni, esetleg nem meri bevallani és csodál téged, hogy te fel mered vállalni azt, aki vagy. A másik, és szerintem ez a valószínűbb, hogy furcsa neki hogy lány vagy és mégis a lányokat szereted, és felkeltetted az érdeklődését, olyan értelemben, hogy mennyire különbözöl egy hetero lánytól. Nyilván érdekes lehet neki, ha még nem volt dolga hozzád hasonlóakkal, lehet hogy azt hiszi tetszik neked, és ezt próbálja magában helyre tenni.. :)
2016. nov. 26. 18:14
 4/10 A kérdező kommentje:
Meg szokom latni hogy instán lájkol olyat amin 2 csaj csokolozik
2016. nov. 26. 18:45
 5/10 A kérdező kommentje:
Van pasija :/
2016. dec. 9. 17:02
 6/10 A kérdező kommentje:
Baromira szenvedek.Mit csináljak?
2016. dec. 20. 15:55
 7/10 anonim ***** válasza:
Valahogy túl kell lépned rajta... :/
2016. dec. 20. 16:26
 8/10 anonim ***** válasza:
Van olyan is ám, hogy mindkét nemet szereti, vagy minimum érdeklődés szintjén izgatják a lányok is. Szerintem az lehet hogy felkeltetted a fantáziáját, hátha elgondolkodott rajta hogy milyen lenne veled kavarni...próbálj vele kicsit többet beszélni, szólogass te is be neki, "bunyózgass" vele játékosan, ilyesmik, aztán majd meglátod, mennyire talál téged izgalmasnak ;)
2016. dec. 20. 16:28
 9/10 A kérdező kommentje:
De legalább már egyte többet beszélgetünk
2016. dec. 20. 17:14
 10/10 anonim válasza:

Lehet biszex. Azaz a lanyokat és fiúkat is szereti. Nekem például van egy biszex osztálytársam akiről senki nem tudja hogy az Csak én mert a barátnője vagyok. Én is méglepodtem mikor megtudtam. Sajnos az osztálybol amelyik fiú tetszik nekem és nagyon jó barátok vagyunk(megbizunk egymásban) ő pedig szerelmes a lanyba akiről nem tudja hogy biszex. De a barátnőm meg a másik barátnőmbe szerelmes aki szintén nem sejt semmit. Én meg nem a pletykás stilusu vagyok amit nekem elmodnanak az itt is marad. Eleg gaz helyzetbe vagyok :/

Ha csak koszono viszonyban vagytok akkor fel is tehetnéd neki a kérdést hisz ha nem beszéltek és megis tevedsz akk sem lesz semmi

Az a gond hogy nem vagyok az osztalytarsad Es igy nem nagyon lehet segiteni. Érted: megis milyen viszont vannak osztalyban stb.

2016. dec. 27. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!