Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na ez most azt jelenti hogy be jövök neki vagy csak én értem félre?
Azért néz mert furcsa neki egy meleggel egy osztályba járni. És amit csinál azt hetero lányként csinálja.
Hány éves vagy?
Lehet biszex. Azaz a lanyokat és fiúkat is szereti. Nekem például van egy biszex osztálytársam akiről senki nem tudja hogy az Csak én mert a barátnője vagyok. Én is méglepodtem mikor megtudtam. Sajnos az osztálybol amelyik fiú tetszik nekem és nagyon jó barátok vagyunk(megbizunk egymásban) ő pedig szerelmes a lanyba akiről nem tudja hogy biszex. De a barátnőm meg a másik barátnőmbe szerelmes aki szintén nem sejt semmit. Én meg nem a pletykás stilusu vagyok amit nekem elmodnanak az itt is marad. Eleg gaz helyzetbe vagyok :/
Ha csak koszono viszonyban vagytok akkor fel is tehetnéd neki a kérdést hisz ha nem beszéltek és megis tevedsz akk sem lesz semmi
Az a gond hogy nem vagyok az osztalytarsad Es igy nem nagyon lehet segiteni. Érted: megis milyen viszont vannak osztalyban stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!