Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez mit jelenthet?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Lányok! Ez mit jelent??? Egy fiú aki az isztálytársam már kétszer szerelmi vallomást tett, egyfolytában keresi a kontaktusomat, meg ha ránézek rám mosolyog. Most kimondhatatlanul gyűlölöm én érzek iránta valamit ő is annó és most meg amikor én is bevallanám akkor ő meg azt mondja, hogy csak szivattalak? S.O.S ez mi? Ez az első igaz szerelmi érzés amit én éreztem. Oh. És igen 12 vagyok lehet, hogy korai de az embernek vannak érzései még ilyen kezdő tiniként is! És ne olyan válszok érkezzenek, hogy menjek játszani Barbie-val. Igen is ilyen korban is vannak érzések!:-)

2017. ápr. 25. 19:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Nyugi ez nem szerelem. Max tetszik neked.
2017. ápr. 25. 19:40
 2/2 anonim ***** válasza:
Gyerekszerelem. Bár nem értem, konkrétan mi is a kérdésed?
2017. ápr. 25. 20:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!