Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki? . Pls tanácsot távkapcs. (többi lent)
Szia! :)
Én is távkapcsolatban vagyok, csak hétvégent tudunk találkozni, vagy kéthetente. Leírom a saját tapasztalataim. 17 éves voltam amikor randizni kezdtünk. Körülbelül 2,5 hónap után aludtam ott nála, és nem a szexre ment ki a dolog, sokat alutunk így együtt. 5 hónap után feküdtünk le, ekkor töltöttem a 18-at, és azóta is egütt vagyunk. De valóban a ti esetetekben sok ez a korklönbség, hoha köztem és a barátom közt is 5 év van. Hidd el, 16 évesen teljesen máshogy gondolkodtam még egy kapcsolatról én is mint most, pedig csak két éve volt. Ha szereted őt, és úgy érzed ő is téged, akkor várj. Legalább fél évet. Ha ezt kibírja veled, és nem szakít/lép félre, akkor van rá esély, hogy nem csak a szexre kellez neki. :)
Kedves elso.
1. Mi az hogy nem illik? 14 evesen ismertem meg a baratomat aki akkor 19 volt és 2 es fel eve mar tart ez a kapcsolat.
2. Ne aludjanak egyutt? Konyorgom en 1000kmre lakom a paromtol es ha mar havonta egyszer eltudjunk intezni hogy talalkozzunk akkor minden percet ki akarok elvezni, nem az hogy o itt en ott alszom...
Megfektetesrol hat nem tudom. Abban igazad van hogy valaki nem vag bele egy tavkapcsolatba csak a sex miatt. Viszont vannak ilyen emberek. Nehez is megmondani mivel nem ismerjuk a baratod. En mar lefekudtem vele azota is ugyan olyan jol megvagyunk viszont a te baratod nem olyan mint az enyem.. tehat tenyleg nehez megmondani:/ A viselkedesebol ugyis rajossz szerintem hogy mi is a szandeka. De ne egy honap utan fekudj le vele :)
#14: Nem a szavak,hanem a tettek bizonyítanak.
Szerintem ezzel csak megpuhított,hogy most a rózsaszín felhő miatt te akarj vele lefeküdni. Ezek a mondatok egy naiv lányt levesznek a lábukról. Mindezt alátámasztja,hogy alig bír magával,mikor melletted fekszik.
Pontosan tudom,miről beszélek, a barátod korosztálya vagyok.
Az természetes hogy le akar velem feküdni fiúból van de ha velem van sosem mutat olyan jelet ami arra utalna hogy le akar fektetni ahogy írtam már tiszteletben tartja a vallásomat és szerintem nem jönne el Minden héten legalább egyszer ha nem érezné irántam valamit nem költekezne mert elég sokba kerül neki az út szoval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!