Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki? . Pls tanácsot távkapcs. (többi lent)
1. 16 éveshez nem illik 6 évvel idősebb srác
2. 1 hónapja vagy valakivel távkapcsolatban, és együtt alszotok? Ez sok.
Nem tudom, hogy mit akarhat, de rá fog venni hamarosan a szexre, szinte biztos vagyok benne. Szinte hallom a mondatot,hogy mivel ennyire ritkán találkoztok, szeretne gyorsabban haladni. Melyik férfi ne szeretné megkapni a barátnőjét, akivel amúgy ritkán találkozik? 22 évesen ez már természetes, de 16 évesen nem.
Kedves kérdező!
Te feltettél egy kérdést, hogy mi a véleménye az embereknek. Ők leírták az őszinte véleményüket majd te ezen felháborodva leszólod őket, hogy nem látják meg az emberben az emberséget.
Nos gondolkozz el ezen.. szerintem jóval idősebb emberek mondják el a véleményüket neked.
Én 24 éves férfiként mondom neked, hogy ez a kapcsolat nagyon nem jó. Se a korkülönbség (igen ebben a korban neked ez sok), sem az, hogy 16 évesen 1-2 hét kapcsolat után vele aludj. Biztos lehetsz benne, hogy 2-3 hét és elő fog jönni a szexxel!
Ne feledd 24 éves férfi vagyok! tudok az ő fejével gondolkozni!
Remélem segitettem valamit is :)
#3:
"Sztem aki így belevág egy kapcsolatba az általában nem csak egy kis potyahancúrt akar hanem tényleg érez valami komolyat az iránt a lány iránt"
Ha ennyire tudod,hogy nem egy potyahancúrt akar, akkor minek tetted fel a kérdést? A kérdésed arról szólt,hogy vajon csak azt akarja-e, de te megválaszoltad a kérdésed......akkor mi a probléma?
Amúgy egy 16 éves ember nagyon messze van a felnőtt kortól.. Nem attól lesz valaki felnőtt,hogy eléri a 18 éves kort.
Hát. Szerintem is túl gyors, ha 1 hónap után együtt alszotok, pláne ekkora korkülönbséggel, DE lehet rá esély, hogy nem csak arra megy.
Leírom a személyes tapasztalatomat, nem biztos, hogy nálatok is ez van, csak, hogy bizonyítsak.
15 évesen ismertem meg a páromat, 6 és fél évvel idősebb nálam. 2 éve vagyunk távkapcsolatban (200 km, havi 1x tali reggel 8-tól este 6-ig), és még soha nem aludtunk együtt. Eleinte féltem, hogy ő is arra fog menni, első találkozáskor teljesen be voltam sz*rva, hogy mit fog velem művelni. Majdnem egy éve voltunk már együtt, mikor szóba hozta a dolgot, de nem álltam rá készen. A következő találkozáskor kaptam tőle egy kis kóstolót (mindent megkérdezett, hogy engedem-e, kicsit körbefogdosott, csókolta a mellemet), onnantól kezdve pedig pár alig várom, hogy eljussunk odáig, amire valszeg várni kell még őszig, mert anyám nagyon figyel, nem engedi az együtt alvást.
Szóval ezzel csak azt akartam mondani, hogy ha azt látod rajta, hogy türelmes, akkor megnyugodhatsz. Szerintem azért az együtt alvást hanyagoljátok, legyetek együtt legalább 3-4 hónapot a következő együtt alvások, aztán szépen fokozatosan, mert nem fogod tudni megfékezni, hogy megtegye, aztán át is mehet az egész abba, hogy csak amiatt találkozzatok...
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!