Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek gáz?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Streeker kérdése:

Szerintetek gáz?

Figyelt kérdés
Van egy baratom négy éve ismerem... Idén elkezdtem beszélgetni a hugával aki 12 eves...(én 15).... Kiderult.hogy tők jó fej.... Kimentem vele jol ereztük magunkat... A vége felé el is csattant egy-két csók... Mikor kiderült tesója persze lezárta az egészet... De elfogadtam mert hát megis nagyon jó barátom.... De a közös ismeroseink, barátaink... Azé csak csak felkerestek hogy ezek után mennyire utalnak stb.... Szerintetek is ennyire gáz amit csináltam... Vagy ezek szerint csak simán kiderült hogy szar barataim voltak akiket félre ismertem?

2017. ápr. 24. 21:21
 1/3 anonim ***** válasza:
ez k*r*a gáz, haver volt csajára,anyjára és tesójára nem mászunk rá, ez íratlan szabály, de attól még szabály, ha valamennyire tiszteled, ez olyan mint a nem pisilünk a rendőrnyakába törvény
2017. ápr. 24. 21:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Ráadásúl még csak 12 éves, én ha láttam volna és a bátyja lennék, akármilyen barát is jól pofán vágtam volna, azért határok vannak...
2017. ápr. 24. 21:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyetértek előttem szólóval, ez nem éppen volt túl fair lépés tőled, gondold az ő helyébe magadat, alapból van benne egy olyan védelmező ösztön, ami elhajtja a taplókat a húgától, főleg ha még ilyen fiatal is, és hát te is ilyen taplóvá váltál
2017. ápr. 24. 21:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!